whatsapp
Enver Haykır
Köşe Yazarı
Enver Haykır
 

2020 yılı felaket gibi geldi

Dışarıda can kaybı yaratan ölümcül virüsler ve savaş gerginlikler yaşanıyor. Ülkemizde ise depremler, çığ düşmeleri, uçak kazaları, maalesef şehitlerimiz oldu. Zira gördük ki ülkemizde bazı olaylar pisipisine yaşanıyor. Toplum olarak her şeyi devletten bekliyoruz. Devlet ise vatandaştan bekliyor. Halkımızın çok daha önemli dertleri var. İşsizlik… Okumuş, okumamış, genci, yaşlısı bu konuda herkes mağdur. Pazar ve market fiyatları dörtnala koşuyor. Yurdun çeşitli yerlerinde vatandaşlarımız iş bulmamasından dolayı girdiği bunalım sonucu intihar girişiminde bulunuyorlar. İnsanlarımız artık ekmek parası için canından vazgeçmeyi düşünüyor. Ümidini yetkililerden kesen vatandaşlar dualara sığınıyor. Öte yandan ilçemizde uzun zamandır özel bireylerle ilgili elle tutulur ne proje ne de bir etkinlik yapılmadı. Ben istiyorum ki: Güzel ilçemde her şey dengeli olsun. Yapılan işler yetersiz. İstihdamın önünü açacak daha kapsamlı projeler gerekir. Yalnızca iş belediyeye düşmez, ticaret, esnaf, ziraat odaları gibi toplumu kucaklayan bu kesimler daha etkin çalışmalı.
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2020 - Pazar

2020 yılı felaket gibi geldi

Dışarıda can kaybı yaratan ölümcül virüsler ve savaş gerginlikler yaşanıyor.

Ülkemizde ise depremler, çığ düşmeleri, uçak kazaları, maalesef şehitlerimiz oldu.

Zira gördük ki ülkemizde bazı olaylar pisipisine yaşanıyor.

Toplum olarak her şeyi devletten bekliyoruz.

Devlet ise vatandaştan bekliyor.

Halkımızın çok daha önemli dertleri var.

İşsizlik…

Okumuş, okumamış, genci, yaşlısı bu konuda herkes mağdur.

Pazar ve market fiyatları dörtnala koşuyor.

Yurdun çeşitli yerlerinde vatandaşlarımız iş bulmamasından dolayı girdiği bunalım sonucu intihar girişiminde bulunuyorlar.

İnsanlarımız artık ekmek parası için canından vazgeçmeyi düşünüyor.

Ümidini yetkililerden kesen vatandaşlar dualara sığınıyor.

Öte yandan ilçemizde uzun zamandır özel bireylerle ilgili elle tutulur ne proje ne de bir etkinlik yapılmadı.

Ben istiyorum ki: Güzel ilçemde her şey dengeli olsun.

Yapılan işler yetersiz. İstihdamın önünü açacak daha kapsamlı projeler gerekir. Yalnızca iş belediyeye düşmez, ticaret, esnaf, ziraat odaları gibi toplumu kucaklayan bu kesimler daha etkin çalışmalı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.