whatsapp

Muhtardan, silahsız düğün kampanyası

YAŞAM 03.07.2019 - 01:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtardan, silahsız düğün kampanyası

Konya’nın Seydişehir ilçesi Bostandere mahallesi Muhtarı Osman Koca, düğün ve diğer kutlamalarda silah atılmaması için kampanya başlattı. Muhtar Osman Koca tarafından , "Mutluluğa kurşun sıkma, Geleceğini karartma", "Düğünümüzde silaha hayır" gibi çeşitli sloganlar yazılı pankartlar hazırlatarak düğünlere asılarak vatandaşları bilinçlendirdiği öğrenildi. Muhtar Koca, düğünlerin cenaze evine dönüşmemesi için vatandaşların daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Koca,"Mahallemizde yoğun düğün sezonu başlamıştır. Bizler gerek emniyet müdürlüğü olsun gerekse jandarma ekipleri olsun bu durumun önüne geçmek için çalışma başlattık. Vatandaşlarımızla birlikte aldığımız kararı ilk defa mahalle sakinlerimizden Kadir Yalçın’ın düğününde uyguladık. Pankartlı uyraılarımız dikkate alınarak gece boyunca silah sesi duyulmadı, davetliler doyasıya eğlendi. Mutluluğa gölge düşmedi. Bundan sonraki düğünlerde de silah atılmayacak’’dedi. 

Konya’nın Seydişehir ilçesi Bostandere mahallesi Muhtarı Osman Koca, düğün ve diğer kutlamalarda silah atılmaması için kampanya başlattı.

Muhtar Osman Koca tarafından , "Mutluluğa kurşun sıkma, Geleceğini karartma", "Düğünümüzde silaha hayır" gibi çeşitli sloganlar yazılı pankartlar hazırlatarak düğünlere asılarak vatandaşları bilinçlendirdiği öğrenildi.

Muhtar Koca, düğünlerin cenaze evine dönüşmemesi için vatandaşların daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Koca,"Mahallemizde yoğun düğün sezonu başlamıştır. Bizler gerek emniyet müdürlüğü olsun gerekse jandarma ekipleri olsun bu durumun önüne geçmek için çalışma başlattık. Vatandaşlarımızla birlikte aldığımız kararı ilk defa mahalle sakinlerimizden Kadir Yalçın’ın düğününde uyguladık. Pankartlı uyraılarımız dikkate alınarak gece boyunca silah sesi duyulmadı, davetliler doyasıya eğlendi. Mutluluğa gölge düşmedi. Bundan sonraki düğünlerde de silah atılmayacak’’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.