whatsapp

Satıcı ve Göktaş Ailelerinin mutlu günü

YAŞAM 08.07.2020 - 10:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Satıcı ve Göktaş Ailelerinin mutlu günü

Şehrimizin tanınmış ailelerinden İbrahim Satıcı ve Nezahat Satıcı’nın oğulları Ahmet Satıcı ile Ali Göktaş ve Cennet Göktaş’ın kızları Özge Göktaş kıyılan nikâhla dünya evine girdiler. Konya Başak Düğün ve Nişan Salonunda gerçekleştirilen nikâh törenine her iki ailenin akrabaları, dostları ve davetliler katıldı. Her iki aile nikâh törenine katılanlara yaş pasta ve içecek ikram ettiler

Şehrimizin tanınmış ailelerinden İbrahim Satıcı ve Nezahat Satıcı’nın oğulları Ahmet Satıcı ile Ali Göktaş ve Cennet Göktaş’ın kızları Özge Göktaş kıyılan nikâhla dünya evine girdiler.

Konya Başak Düğün ve Nişan Salonunda gerçekleştirilen nikâh törenine her iki ailenin akrabaları, dostları ve davetliler katıldı.

Her iki aile nikâh törenine katılanlara yaş pasta ve içecek ikram ettiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.