whatsapp

Taşıyıcılar kooperatifinde başkan Mehmet Haskan oldu

SİVİL TOPLUM (SG) - Seydişehir Gündem | 15.06.2026 - 00:34, Güncelleme: 15.06.2026 - 00:34
 

Taşıyıcılar kooperatifinde başkan Mehmet Haskan oldu

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı, kooperatif binası salonunda gerçekleştirildi. Yoğun katılımla yapılan kongrede başkanlık için Ali Kapkap ile Mehmet Haskan yarıştı.
Toplam 167 üyenin bulunduğu kooperatifte 121 üye oy kullandı. Yapılan seçim sonucunda Mehmet Haskan 64 oy alırken, Ali Kapkap 56 oyda kaldı. Böylece rakibine 8 oy fark atan Mehmet Haskan, Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni başkanı seçildi. Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Mehmet Haskan, üyelere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kooperatif için yeni bir dönemin başladığını ifade etti. Haskan konuşmasında, “Kooperatifimiz için yeni bir dönemin başlangıcındayız. Bu seçimin kazananı yalnızca bir aday değil, tüm taşıyıcı esnafımız olmuştur. Üyelerimizin sorunlarını çözmek, haklarını korumak ve kooperatifimizi daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için yönetim kurulumuzla birlikte özveriyle çalışacağız.” dedi. Genel kurulun ardından belirlenen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Haskan (Başkan) Hüseyin Ateş Veysel Laledere Bayram Kayhan Mustafa Akpınar Abdullah Duru Beytullah Bilge Yeni yönetimin önümüzdeki dönemde taşıyıcı esnafının talepleri doğrultusunda çalışmalar yürüterek kooperatifin gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.
Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı, kooperatif binası salonunda gerçekleştirildi. Yoğun katılımla yapılan kongrede başkanlık için Ali Kapkap ile Mehmet Haskan yarıştı.

Toplam 167 üyenin bulunduğu kooperatifte 121 üye oy kullandı. Yapılan seçim sonucunda Mehmet Haskan 64 oy alırken, Ali Kapkap 56 oyda kaldı. Böylece rakibine 8 oy fark atan Mehmet Haskan, Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni başkanı seçildi.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Mehmet Haskan, üyelere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kooperatif için yeni bir dönemin başladığını ifade etti.

Haskan konuşmasında, “Kooperatifimiz için yeni bir dönemin başlangıcındayız. Bu seçimin kazananı yalnızca bir aday değil, tüm taşıyıcı esnafımız olmuştur. Üyelerimizin sorunlarını çözmek, haklarını korumak ve kooperatifimizi daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için yönetim kurulumuzla birlikte özveriyle çalışacağız.” dedi.

Genel kurulun ardından belirlenen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Mehmet Haskan (Başkan)

Hüseyin Ateş

Veysel Laledere

Bayram Kayhan

Mustafa Akpınar

Abdullah Duru

Beytullah Bilge

Yeni yönetimin önümüzdeki dönemde taşıyıcı esnafının talepleri doğrultusunda çalışmalar yürüterek kooperatifin gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.