Beyşehir ve Seydişehir arasında güçlü iş birliği mesajı
Beyşehir ve Seydişehir arasında güçlü iş birliği mesajı
Konya’nın Beyşehir İlçesi Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçeler arası dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti. İki ilçe arasında yürütülebilecek ortak projeler ve belediyecilik çalışmalarında işbirliği fırsatları ele alındı.
Başkan Bayındır, ziyarette yerel yönetimlerde karşılıklı dayanışma ve tecrübe paylaşımının önemine değinerek, “Komşu ilçeler olarak her zaman iletişim ve iş birliği içindeyiz. Halkımıza daha iyi hizmet sunmak adına güç birliği yapmaya hazırız.” dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Ustaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beyşehir ile her alanda ortak çalışmalar yürütmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.
Başkan Ustaoğlu;” Gerçekleştireceğimiz her adımın ilçelerimizin geleceğine değer katacağına inanıyorum. Komşu ilçelerimiz arasındaki iş birliği ve dayanışma artarak devam edecek. Bu doğrultuda gerçekleştireceğimiz karşılıklı istişare ve uyum kültürümüzün birlik ve beraberliğimizin güçlenerek sürmesini temenni ediyorum” ifadelerini kulandı.
Görüşmeler, komşuluk bağları ve hizmet ortaklığını güçlendirmenin önemine vurgu yaparak iyi dilek mesajlarıyla sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


