whatsapp

Gelecek Partisi, Seydişehir’de esnaf ziyareti yaptı

SİYASET 12.01.2021 - 11:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gelecek Partisi, Seydişehir’de esnaf ziyareti yaptı

Konya gelecek Parti si il yönetimi geldikleri Seydişehir’de esnafları ziyaret etti. GP İl Başkanı Hasan Ekici, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker, İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Levent Açöldüm, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri yoğun ilgiden memnun kaldılar. Konya’da teşkilatlanmanın tamamlanmak üzere olduğunu belirten İl Başkanı Hasan Ekici, “ Seyyid Harun’a kucak açan Seydişehir, Geleceğe ve Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Hoca’mıza da gönlünü yüreğini açtı. Hemşerilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Konya’nın 29 ilçesinde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. 2 ilçenin atamalarını kısa sürede gerçekleştireceğiz. Pandemi sürecinde tüm ilçeleri ziyaret ettik. Sivil toplum kuruluşlarıyla yakın temasta bulunduk. Konya’nın sorunlarını da yakından takip ederek çözüm üretmeye devam ediyoruz’’ dedi.

Konya gelecek Parti si il yönetimi geldikleri Seydişehir’de esnafları ziyaret etti.

GP İl Başkanı Hasan Ekici, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker, İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Levent Açöldüm, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri yoğun ilgiden memnun kaldılar.

Konya’da teşkilatlanmanın tamamlanmak üzere olduğunu belirten İl Başkanı Hasan Ekici, “ Seyyid Harun’a kucak açan Seydişehir, Geleceğe ve Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Hoca’mıza da gönlünü yüreğini açtı. Hemşerilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Konya’nın 29 ilçesinde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. 2 ilçenin atamalarını kısa sürede gerçekleştireceğiz. Pandemi sürecinde tüm ilçeleri ziyaret ettik. Sivil toplum kuruluşlarıyla yakın temasta bulunduk. Konya’nın sorunlarını da yakından takip ederek çözüm üretmeye devam ediyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.