whatsapp

Büyükşehir belediye başkanı Altay, yerel basınla buluştu

BELEDİYE (SG) - Seydişehir Gündem | 28.10.2025 - 02:50, Güncelleme: 28.10.2025 - 03:00
 

Büyükşehir belediye başkanı Altay, yerel basınla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’de görev yapan yerel basın mensuplarıyla şehir konağında (KOMEK) bir araya gelerek projeleri ve kent gündemini değerlendirdi.
Düzenlenen toplantıda belediyenin devam eden projeleri, yeni dönem hedefleri ve medya ile iş birliği konuları konuşuldu. Basın temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Başkan Uğur İbrahim Altay, yerel medyanın halkla belediye arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü vurguladı. Başkan Altay, “Basın, kentimizin nabzını tutan en önemli güçlerden biridir. Şeffaf yönetim anlayışımız gereği her zaman iletişime ve eleştiriye açığız. Gazeteciler toplumun sesi ve vicdanıdır. Halkın doğru bilgiye ulaşması için daha sık birlikte olmaya devam edeceğiz. Sizlerin kent üzerinde yaşayan halkımız üzerindeki gözlemleriniz bizler için önemlidir. Seydişehir için çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadesini kullandı. Toplantı, belediye yatırımlarına dair soru ve önerileri ile gazetecilerin sahada gözlemleri paylaşıldı. Programa, Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Arın, MHP İlçe Başkanı Kadir Kocabaş, KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve diğer yetkililer de katıldı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’de görev yapan yerel basın mensuplarıyla şehir konağında (KOMEK) bir araya gelerek projeleri ve kent gündemini değerlendirdi.

Düzenlenen toplantıda belediyenin devam eden projeleri, yeni dönem hedefleri ve medya ile iş birliği konuları konuşuldu.

Basın temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Başkan Uğur İbrahim Altay, yerel medyanın halkla belediye arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü vurguladı.

Başkan Altay, “Basın, kentimizin nabzını tutan en önemli güçlerden biridir. Şeffaf yönetim anlayışımız gereği her zaman iletişime ve eleştiriye açığız. Gazeteciler toplumun sesi ve vicdanıdır. Halkın doğru bilgiye ulaşması için daha sık birlikte olmaya devam edeceğiz. Sizlerin kent üzerinde yaşayan halkımız üzerindeki gözlemleriniz bizler için önemlidir. Seydişehir için çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadesini kullandı.

Toplantı, belediye yatırımlarına dair soru ve önerileri ile gazetecilerin sahada gözlemleri paylaşıldı.

Programa, Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Arın, MHP İlçe Başkanı Kadir Kocabaş, KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve diğer yetkililer de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.