Vatandaş soruyor: Tekli pide neden çıkmıyor?
Vatandaş soruyor: Tekli pide neden çıkmıyor?
Ramazan ayının vazgeçilmezi, tadına doyamadığımız Ramazan pidesinin fiyatı kadar neden tekli olarak satılmadığı da gündemde.
300 gram çiftli pide ilçede 7 liradan satılıyor.
Tekli pide neden yok?
Mehmet Eşref Akyüz isimli vatandaş sosyal medya hesabından fırıncıların hep birlik olup neden halka tekli pide satışı yapmadığını sorgulayarak 'Neden tekli pide satılmıyor?' diye sordu. İşte o paylaşım;
"Selamun aleyküm ben bir konuya değinmek istiyorum buradan ekmek fırınları ile alakalı özellikle fırıncılar odası kulak verirse bu konuya çok memnun olacağız ramazanın başından beri dikkatimi çeken ve bizzat yaşamış olduğum konu şu her gün çeşitli fırınlardan iftara yakın pide alıyorum hepsinin ortak çalışması sanki anlaşmalı çiftli pide dayatması yapılıyor ben tekli pide almak istiyorum fakat ısrarla tekli yok çıkmayacak cevabı alıyorum kardeşim olan var olmayan var çiftli pide 7 tl belki bazılarımızın imkânı yok gücü yok almaya neden dayatma yapılıyor zoraki çiftli almak zorunda değil. Ülkemizde her gün tonlarca ekmek israf oluyor tabi sizin umurunuzda değil biz ne kadar çok satalım mantığıyla değil insanları da düşünmek zorundasınız çünkü ekmek bir temel ihtiyaçtır. Buradan bütün fırıncılar duyarlı olursa çok makbule geçer. Hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar diliyorum."
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


