whatsapp

Seydişehir off road başarısı

SPOR 25.11.2019 - 19:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir off road başarısı

Hafta sonu Düzce Safari Off Road (DÜSOF) tarafından düzenlenen 18. Geleneksel Off Road Şenliklerne katılan Seydişehir Belediyesi spor kulübü Seydişehir Off Road grubu adına yarışlara katılan Pilot Ali Karabaş ve Yardımcı pilot Halil İbrahim Gerçekli Araçlarının S2 klasmanında (1600 CC- 2500 CC araçlar)  yarışması gerekirken kendi istekleri doğrultusunda S4 klasmanında (4500 cc ve üzeri araçlar) yarışlara katılarak S4 ikinciliği kazandılar Seydişehir Off Road klübü tarafından yapılan açıklamada yarışlara 20 ilden 90 pilot katıldı. Bizlerde güzel ülkemizin çeşitli yerlerinde yapılan yarışlara mümkün olduğu kadar çok katılımla giderek Seydişehir’in ismini duyurmaya çalışıyoruz. Katkılarından dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ve bizleri sosyal medyada takip eden gönlü bizimle olan can dostlara Düzce’de bizleri yalnız bırakmayan bizlerle ilgilenen Seydişehirli dostlara teşekkür ederiz’’  dediler. 

Hafta sonu Düzce Safari Off Road (DÜSOF) tarafından düzenlenen 18. Geleneksel Off Road Şenliklerne katılan Seydişehir Belediyesi spor kulübü Seydişehir Off Road grubu adına yarışlara katılan Pilot Ali Karabaş ve Yardımcı pilot Halil İbrahim Gerçekli Araçlarının S2 klasmanında (1600 CC- 2500 CC araçlar)  yarışması gerekirken kendi istekleri doğrultusunda S4 klasmanında (4500 cc ve üzeri araçlar) yarışlara katılarak S4 ikinciliği kazandılar

Seydişehir Off Road klübü tarafından yapılan açıklamada yarışlara 20 ilden 90 pilot katıldı. Bizlerde güzel ülkemizin çeşitli yerlerinde yapılan yarışlara mümkün olduğu kadar çok katılımla giderek Seydişehir’in ismini duyurmaya çalışıyoruz. Katkılarından dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ve bizleri sosyal medyada takip eden gönlü bizimle olan can dostlara Düzce’de bizleri yalnız bırakmayan bizlerle ilgilenen Seydişehirli dostlara teşekkür ederiz’’  dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.