whatsapp

Şehit polis Seydişehir’de son yolculuğa uğurlandı

YAŞAM 22.09.2020 - 18:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit polis Seydişehir’de son yolculuğa uğurlandı

Görüntülü haber..
Antalya'da görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Onur Küçük'ün (28) naaşı, baba ocağı Konya'nın Seydişehir ilçesinde toprağa verildi. Şehit Küçük için Muallimhane Camii önünde düzenlenen cenaze törenine, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Konya ve Antalya il emniyet müdürleri ile şehit Küçük ‘ün ailesi, yakınları ve meslektaşları katıldı.  Törende güçlükle ayakta durabilen Onur Küçük ‘ün eşi Gül Küçük'e, kadın polis memurları destek oldu.3 kardeş olan şehidin Muş'ta görev yapan ikiz kardeşi Musa Küçük ‘ün de polis memuru olduğu öğrenildi. Şehit polis memuru Onur Küçük ‘ün naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Akyol Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verildi.   
Görüntülü haber..

Antalya'da görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Onur Küçük'ün (28) naaşı, baba ocağı Konya'nın Seydişehir ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Küçük için Muallimhane Camii önünde düzenlenen cenaze törenine, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Konya ve Antalya il emniyet müdürleri ile şehit Küçük ‘ün ailesi, yakınları ve meslektaşları katıldı. 

Törende güçlükle ayakta durabilen Onur Küçük ‘ün eşi Gül Küçük'e, kadın polis memurları destek oldu.3 kardeş olan şehidin Muş'ta görev yapan ikiz kardeşi Musa Küçük ‘ün de polis memuru olduğu öğrenildi.

Şehit polis memuru Onur Küçük ‘ün naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Akyol Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.