whatsapp

Manzara hayran bırakıyor

TURİZM 13.05.2019 - 02:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Manzara hayran bırakıyor

Seydişehir’in Gökçehüyük Mahallesi göleti, doğal güzellikleriyle de vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Zengin bitki örtüsü ve doğal ormanlık dokusunda buz gibi suyu ile doğaseverlerin akınına uğrayan Gölet, bitki örtüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Doğa tutkunlarının yanı sıra fotoğraf meraklılarını da cezbeden mesirelik alan ve gölet, yeşilin ve mavinin her tonunu bünyesinde barındırmasıyla manzarasıyla adeta doğal stüdyo imkânı da sağlıyor. Seydişehir’e 8 km olan bölge, el değmemiş doğası, bitki örtüsünü bünyesinde barındırıyor. Her mevsim ayrı bir güzellik sunan Gölet, sıcaklıkların artmasıyla serin yerler arayan doğaseverleri buz gibi suyu ve doğal güzelliğiyle serinletiyor. Hafta sonu kamplarıyla muhteşem doğanın tadını çıkaran tatilciler, bölgede yürüyüş yapıp bol bol fotoğraf çekerek zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyor.

Seydişehir’in Gökçehüyük Mahallesi göleti, doğal güzellikleriyle de vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Zengin bitki örtüsü ve doğal ormanlık dokusunda buz gibi suyu ile doğaseverlerin akınına uğrayan Gölet, bitki örtüsüyle misafirlerini ağırlıyor.

Doğa tutkunlarının yanı sıra fotoğraf meraklılarını da cezbeden mesirelik alan ve gölet, yeşilin ve mavinin her tonunu bünyesinde barındırmasıyla manzarasıyla adeta doğal stüdyo imkânı da sağlıyor.

Seydişehir’e 8 km olan bölge, el değmemiş doğası, bitki örtüsünü bünyesinde barındırıyor. Her mevsim ayrı bir güzellik sunan Gölet, sıcaklıkların artmasıyla serin yerler arayan doğaseverleri buz gibi suyu ve doğal güzelliğiyle serinletiyor. Hafta sonu kamplarıyla muhteşem doğanın tadını çıkaran tatilciler, bölgede yürüyüş yapıp bol bol fotoğraf çekerek zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.