whatsapp

Gelecek Partiden istiklal marşının kabulü mesajı

SİYASET 11.03.2021 - 19:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gelecek Partiden istiklal marşının kabulü mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla andı. Başkan Ekici, "Mehmet Akif Ersoy, milletimizin istiklâl mücadelesini, Müslüman coğrafyamızın imanını destanlaştırdı" dedi. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, "Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, aziz milletimizin inancını, gücünü, cesaretini ve fedakârlığını en iyi şekilde ortaya koyan şiirleri kaleme aldı. Milletimizin istiklâl mücadelesini, Müslüman coğrafyamızın imanını destanlaştırdı. Ortak fikir ve hislerimizi ölümsüzleştirdi. İstiklal Marşı, milli mücadelenin en çetin dönemlerinde halkımıza büyük bir cesaret ve moral aşıladı. İstiklal Marşı’nın her bir satırı, Türk milletinin kahramanlığını, vatan sevgisini, milli mücadelemizi en veciz biçimde ortaya koyuyor. Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un Safahat’ında yer almayan İstiklal Marşı’nı milletimize ve ordumuza ithaf etmesi de alçak gönüllülüğünü ve vatanseverliğini gözler önüne seriyor. İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla andı.

Başkan Ekici, "Mehmet Akif Ersoy, milletimizin istiklâl mücadelesini, Müslüman coğrafyamızın imanını destanlaştırdı" dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, "Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, aziz milletimizin inancını, gücünü, cesaretini ve fedakârlığını en iyi şekilde ortaya koyan şiirleri kaleme aldı. Milletimizin istiklâl mücadelesini, Müslüman coğrafyamızın imanını destanlaştırdı. Ortak fikir ve hislerimizi ölümsüzleştirdi. İstiklal Marşı, milli mücadelenin en çetin dönemlerinde halkımıza büyük bir cesaret ve moral aşıladı. İstiklal Marşı’nın her bir satırı, Türk milletinin kahramanlığını, vatan sevgisini, milli mücadelemizi en veciz biçimde ortaya koyuyor. Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un Safahat’ında yer almayan İstiklal Marşı’nı milletimize ve ordumuza ithaf etmesi de alçak gönüllülüğünü ve vatanseverliğini gözler önüne seriyor. İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.