whatsapp

Depremzedeler böyle karşılandı:

YAŞAM (SG) - Seydişehir Gündem | 10.02.2023 - 23:46, Güncelleme: 10.02.2023 - 23:46
 

Depremzedeler böyle karşılandı:

Hoş geldiniz, başımızın üstünde yeriniz var!
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’e gelip yerleşen depremzede vatandaşları ziyaret etti, acılarına ortak oldu. Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem felaketinin ardından tüm imkânlarıyla seferberlik başlatan Seydişehir Kaymakamlığı Belediye başkanlığı, depremzede vatandaşlara kapılarını dün itibariyle açmıştı. Seydişehir Koordinasyon merkezi tarafından yönlendirilen yaklaşık 50 aile hazırlanan farklı evlerde misafir ediliyor. Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti. Depremzedelerin acılarına ortak oldular. ‘’Hoş geldiniz, burası sizin eviniz. Başımızın üstünde yeriniz var’’ dedi. “BÜTÜN TESİSLERİMİZİ EVLERİ AFETZEDELERİMİZE VERDİK” Depremzedelere ziyareti sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediye ve Kaymakamlık olarak biz kendi imkânlarımızı sonuna kadar afetzedelerimizin emrine açtık. Seydişehir’de misafir edeceğiz. Misafirlerimizin Her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.
Hoş geldiniz, başımızın üstünde yeriniz var!

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’e gelip yerleşen depremzede vatandaşları ziyaret etti, acılarına ortak oldu.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem felaketinin ardından tüm imkânlarıyla seferberlik başlatan Seydişehir Kaymakamlığı Belediye başkanlığı, depremzede vatandaşlara kapılarını dün itibariyle açmıştı. Seydişehir Koordinasyon merkezi tarafından yönlendirilen yaklaşık 50 aile hazırlanan farklı evlerde misafir ediliyor.

Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti. Depremzedelerin acılarına ortak oldular. ‘’Hoş geldiniz, burası sizin eviniz. Başımızın üstünde yeriniz var’’ dedi.

“BÜTÜN TESİSLERİMİZİ EVLERİ AFETZEDELERİMİZE VERDİK”

Depremzedelere ziyareti sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediye ve Kaymakamlık olarak biz kendi imkânlarımızı sonuna kadar afetzedelerimizin emrine açtık. Seydişehir’de misafir edeceğiz. Misafirlerimizin Her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.