whatsapp

CHP Konya il başkanı Türktaş görevi Yaman’dan devraldı

İZ BIRAKANLAR (SG) - Seydişehir Gündem | 23.10.2025 - 13:52, Güncelleme: 23.10.2025 - 13:52
 

CHP Konya il başkanı Türktaş görevi Yaman’dan devraldı

CHP Konya İl Başkanlığı kongresinde, CHP Konya İl Başkanı seçilen Nejat Türktaş YSK’dan mazbatasını alarak görevine başladı.
Nejat Türktaş CHP Konya İl Başkanlığı binasında düzenlenen törende görevi Bekir Yaman’dan devraldı. Törene Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve genlik kollarıyla partililer katıldı. Devir teslim töreninde konuşan Önceki dönem CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Partimizin Konya İl Başkanı Seçilen Nejat Türktaş ve yönetimini kutluyorum. Partimizin iktidarını Konya’dan getireceğimiz sözünü vermiştik artık o sözü Nejat Türktaş Başkanımız ve yönetimiyle birlikte yerine getireceğiz.  Bize düşen ne görev olursa olsun yanlarında olacağım. Konya’mıza ve partimize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi. CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş konuşmasında CHP’nin iktidar ateşini Konya’ dan yakacaklarını ifade ederek, “Bekir Başkanıma ve yönetimine bu güne kadar vermiş oldukları emeklerine teşekkür ediyorum. Bizler partimizin bayrağını daha ileri taşıyarak, iktidar ateşini Konya’dan hep birlikte yakacağız. CHP’ ye yakışır bir yönetim sergileyerek, partililerimizle birlikte çalışarak mücadele ederek, iktidarı için elimizden geleni yapacağız. Bana il başkanlığı görevini layık gören delegelerimize, partililerimize ve ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
CHP Konya İl Başkanlığı kongresinde, CHP Konya İl Başkanı seçilen Nejat Türktaş YSK’dan mazbatasını alarak görevine başladı.

Nejat Türktaş CHP Konya İl Başkanlığı binasında düzenlenen törende görevi Bekir Yaman’dan devraldı.

Törene Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve genlik kollarıyla partililer katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Önceki dönem CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Partimizin Konya İl Başkanı Seçilen Nejat Türktaş ve yönetimini kutluyorum. Partimizin iktidarını Konya’dan getireceğimiz sözünü vermiştik artık o sözü Nejat Türktaş Başkanımız ve yönetimiyle birlikte yerine getireceğiz.  Bize düşen ne görev olursa olsun yanlarında olacağım. Konya’mıza ve partimize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi.

CHP Konya İl Başkanı Nejat Türktaş konuşmasında CHP’nin iktidar ateşini Konya’ dan yakacaklarını ifade ederek, “Bekir Başkanıma ve yönetimine bu güne kadar vermiş oldukları emeklerine teşekkür ediyorum. Bizler partimizin bayrağını daha ileri taşıyarak, iktidar ateşini Konya’dan hep birlikte yakacağız. CHP’ ye yakışır bir yönetim sergileyerek, partililerimizle birlikte çalışarak mücadele ederek, iktidarı için elimizden geleni yapacağız. Bana il başkanlığı görevini layık gören delegelerimize, partililerimize ve ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.