whatsapp

CHP ilçe başkanı Özel, kütüphane İnşaat’ını sordu

SİYASET 17.11.2020 - 23:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP ilçe başkanı Özel, kütüphane İnşaat’ını sordu

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Özel; Bir türlü bitmeyen Seydişehir Halk Kütüphanesi inşaatı ile ilgili yetkililerden açıklama istedi.  Başkan Orhan Özel yaptığı basın açıklamasında şu bilgilere yer verdi. İlçemizin en güzide yeri, Hürriyet Caddesinde, Kızılay İşhanı’nın yanında,  Cumhuriyetin ilk yıllarında, devletin kıt imkânlarına ve o yokluğa rağmen; mütevazı, 2 katlı bir kütüphane binası yapılmıştır. Bu bina yaklaşık 70 yıl ilçemize hizmet vermiş, nice değerler yetiştirmiştir. Ancak bu binanın artık yetersiz olduğu, hepimiz tarafından görülmüş idi. Yenilenmesine, çağımızın şartlarına uygun, çocuklarımızın rahat hizmet alacağı çağdaş, akıllı bir binaya kavuşmasında hem fikir idik. Ancak, kime, nasıl, ne şartlarda ihale edildiğini, yâda verildiğini bilmediğimiz bir inşaat başladı. Karınca hızıyla devam ederken, biz de bugün, yarın bitecektir diye sabırla bekledik. Ancak bir türlü yürümeyen, bitmeyen, ucube görünümlü, estetikten uzak bir beton yığını ortaya çıktı.   Şehrimizi yöneten, kamu görevlilerini, Belediye Başkanlığını ve İktidar partisi ve ortağını göreve davet ediyorum. Bu görüntü ilçemize hiç yakışmıyor, biz bu durumu hak etmiyoruz. Biz bunu Seydişehir ailesi olarak aşacak ve bu inşaatı tamamlayacak güçteyiz. Seydişehir Belediyesi isterse bu inşaatı rahatlıkla tamamlayacak durumdadır. Hatta isim karşılığı bu binayı tamamlayacak hemşerilerimizin var olduğunu biliyoruz. Bu olumsuz duruma son verip, bir kampanya düzenlenecek ise de CHP İlçe Başkanlığı olarak, da, sorumluluk almaya hazırız. Muhalefet olarak bu işin takipçisi olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Saygılarımla, Kamuoyuna duyurulur. 

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Özel; Bir türlü bitmeyen Seydişehir Halk Kütüphanesi inşaatı ile ilgili yetkililerden açıklama istedi. 

Başkan Orhan Özel yaptığı basın açıklamasında şu bilgilere yer verdi. İlçemizin en güzide yeri, Hürriyet Caddesinde, Kızılay İşhanı’nın yanında,  Cumhuriyetin ilk yıllarında, devletin kıt imkânlarına ve o yokluğa rağmen; mütevazı, 2 katlı bir kütüphane binası yapılmıştır. Bu bina yaklaşık 70 yıl ilçemize hizmet vermiş, nice değerler yetiştirmiştir. Ancak bu binanın artık yetersiz olduğu, hepimiz tarafından görülmüş idi. Yenilenmesine, çağımızın şartlarına uygun, çocuklarımızın rahat hizmet alacağı çağdaş, akıllı bir binaya kavuşmasında hem fikir idik. Ancak, kime, nasıl, ne şartlarda ihale edildiğini, yâda verildiğini bilmediğimiz bir inşaat başladı. Karınca hızıyla devam ederken, biz de bugün, yarın bitecektir diye sabırla bekledik. Ancak bir türlü yürümeyen, bitmeyen, ucube görünümlü, estetikten uzak bir beton yığını ortaya çıktı.  

Şehrimizi yöneten, kamu görevlilerini, Belediye Başkanlığını ve İktidar partisi ve ortağını göreve davet ediyorum. Bu görüntü ilçemize hiç yakışmıyor, biz bu durumu hak etmiyoruz. Biz bunu Seydişehir ailesi olarak aşacak ve bu inşaatı tamamlayacak güçteyiz. Seydişehir Belediyesi isterse bu inşaatı rahatlıkla tamamlayacak durumdadır. Hatta isim karşılığı bu binayı tamamlayacak hemşerilerimizin var olduğunu biliyoruz. Bu olumsuz duruma son verip, bir kampanya düzenlenecek ise de CHP İlçe Başkanlığı olarak, da, sorumluluk almaya hazırız. Muhalefet olarak bu işin takipçisi olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Saygılarımla, Kamuoyuna duyurulur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.