whatsapp

Hem Kur’an öğreniyorlar hem de oyun oynuyorlar

EĞİTİM 13.08.2021 - 13:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hem Kur’an öğreniyorlar hem de oyun oynuyorlar

Diyanet İşleri Başkanlığı Seydişehir Müftülüğünce yaz kurslarında çocuklar Kur'an öğrenip arta kalan zamanlarda oyun oynuyor. Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan proje kapsamında çocuklar kuran öğrenirken oyun oynayıp keyifli vakit geçirdiklerini dile getiren din görevlisi Nurullah Tunç, Proje kapsamında Küpe Camii’nde üç grup halinde verilen Kur'an kursunda eğitici faaliyetler kadar çocuk psikolojisine de önem verildiğini söyledi. Çocukların spor aktiviteleri sayesinde camilere alıştığını vurgulayan Küpe Camisi’nin din görevlisi Nurullah Tunç, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Kur'an-ı Kerim öğrenmenin yanında sosyal aktivite de yapmasını istedik. Çocukları camiye alıştırmak ve sevdirmek açısından böyle sosyal etkinlikler düzenledik. Şu anda açık havada kuran öğrenip spor yapıyorlar" diye konuştu. Çocuklar, hem spor, hem de Kur'an eğitimi sayesinde kursa isteyerek geldiklerini belirtti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Seydişehir Müftülüğünce yaz kurslarında çocuklar Kur'an öğrenip arta kalan zamanlarda oyun oynuyor.

Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan proje kapsamında çocuklar kuran öğrenirken oyun oynayıp keyifli vakit geçirdiklerini dile getiren din görevlisi Nurullah Tunç, Proje kapsamında Küpe Camii’nde üç grup halinde verilen Kur'an kursunda eğitici faaliyetler kadar çocuk psikolojisine de önem verildiğini söyledi.

Çocukların spor aktiviteleri sayesinde camilere alıştığını vurgulayan Küpe Camisi’nin din görevlisi Nurullah Tunç, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Kur'an-ı Kerim öğrenmenin yanında sosyal aktivite de yapmasını istedik. Çocukları camiye alıştırmak ve sevdirmek açısından böyle sosyal etkinlikler düzenledik. Şu anda açık havada kuran öğrenip spor yapıyorlar" diye konuştu.

Çocuklar, hem spor, hem de Kur'an eğitimi sayesinde kursa isteyerek geldiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.