Başkan Hasan Ustaoğlu, çocukların spor sahası talebini kısa sürede yerine getirdi
Başkan Hasan Ustaoğlu, çocukların spor sahası talebini kısa sürede yerine getirdi
Seydişehir Belediye başkanı Hasan Ustaoğlu, ulukapı mahallesine voleybol ve futbol sahası kazandırdı
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Ulukapı Mahallesi sakinleri ile çocukların voleybol ve futbol sahası talebine kayıtsız kalmadı. Belediye ekiplerinin kısa sürede tamamladığı çalışmalarla mahalleye kazandırılan sahalar, çocukların hizmetine sunuldu.
Seydişehir Belediyesi, Ulukapı Mahallesi'nde çocukların talebi üzerine voleybol ve futbol sahası yaptı. Başkan Hasan Ustaoğlu, açılışta çocuklarla voleybol oynayarak mutluluklarına ortak oldu.
Başkan Ustaoğlu, çocukların spor sahası talebini yerine getirdi
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, mahalle ziyaretleri sırasında Ulukapı Mahallesi sakinleri ve çocuklardan gelen voleybol ile futbol sahası talebini kısa sürede hayata geçirdi.
Mahalle buluşmalarında vatandaşların istek ve önerilerini dinlemeye devam eden Başkan Ustaoğlu'na, Ulukapı Mahallesi'nde çocukların güvenle spor yapabilecekleri voleybol ve futbol sahalarının bulunmadığı ifade edildi. Talebin ardından Başkan Ustaoğlu'nun talimatıyla Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.
Kısa sürede tamamlanan çalışmalar sonucunda, Ulukapı Mahallesi yakınındaki park alanına voleybol ve futbol sahaları kazandırılarak mahalle sakinlerinin kullanımına açıldı.
İlk maçı çocuklarla yaptı
Yeni oluşturulan voleybol sahasında çocuklarla birlikte ilk maçı yapan Başkan Hasan Ustaoğlu, onların sevincine ortak oldu. Neşeli ve renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklar doyasıya spor yaparken, Başkan Ustaoğlu parkta vatandaşlarla da sohbet ederek mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.
"Çocuklarımızın mutluluğu en büyük motivasyonumuz"
Çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için sportif yatırımlara önem verdiklerini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, belediye olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.
Başkan Ustaoğlu, şunları kaydetti:
"Hemşehrilerimizin taleplerine her zaman kulak veriyoruz. Seydişehir Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızın istek ve taleplerini imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız bizden voleybol ve futbol sahası istedi. Biz de vakit kaybetmeden gerekli çalışmaları başlattık ve sahalarımızı tamamladık. Bugün burada çocuklarımızla bir araya gelmek, onlarla birlikte voleybol oynamak bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımız artık istedikleri zaman burada güvenli bir şekilde spor yapabilecek. Onların mutluluğu ve yüzlerindeki tebessüm bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır."
Mahalle sakinleri ise taleplerinin kısa sürede yerine getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Hasan Ustaoğlu ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


