whatsapp

Arazilerde gelinciklerin güzelliği

TURİZM 17.06.2019 - 02:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Arazilerde gelinciklerin güzelliği

Seydişehir- Bozkır arası karayolu kenarındaki boş arazide açan gelincikler, gelip geçenlere doyumsuz görüntüler oluşturuyor.  İlkbaharın gelmesiyle kendiliğinden yetişerek, açan gelincikler, tarlaları ve yol kenarlarını kırmızıya boyadı.  Araçlarını durdurarak fotoğraf çeken yolculara doyumsuz manzaralar ortaya çıkarıyor. Fotoğraf tutkunları ise gelincikle dolu arazileri çekimleriyle o anı ölümsüzleştiriyor.

Seydişehir- Bozkır arası karayolu kenarındaki boş arazide açan gelincikler, gelip geçenlere doyumsuz görüntüler oluşturuyor. 

İlkbaharın gelmesiyle kendiliğinden yetişerek, açan gelincikler, tarlaları ve yol kenarlarını kırmızıya boyadı.  Araçlarını durdurarak fotoğraf çeken yolculara doyumsuz manzaralar ortaya çıkarıyor.

Fotoğraf tutkunları ise gelincikle dolu arazileri çekimleriyle o anı ölümsüzleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.