whatsapp

31 Martta millet kaderini oylayacak

ANALİZ 01.03.2019 - 02:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

31 Martta millet kaderini oylayacak

31 Mart 2019 yılı yerel seçimleri için 7 Belediye başkan adayı arkadaşlarımız Seydişehir’de gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında açıklayıcı bilgiler veriyor.  Şehrül Emin olmak sorumluluk ister;  Belediyecilik kutsal bir işgtir. Başkan adaylarımızdan Muammer Urhan, Abdulkadir Çat, Mehmet Tutal bir önceki dönemlerde görevde bulundular.  Mehmet Katlav, Raşit Nergiz, Mevlüt Ayvaz, Ali Akbal ise yeni adaylar. Aday ayrımı yapmıyoruz. Seydişehir’e Belediye Başkanı olduğunuzda “Şehrül Emin” gibi ciddi ve bir o kadar da önemli bir vasıfla taçlandırılırsınız. Ama bu sıfatın hakkını vermek öyle göründüğü gibi kolay bir iş değildir. Adeta kendinizi halka adamanız gerekir. Onların yararına çalışmak tek düşünceniz olmalıdır. Seydişehir’in birçok sorunu var. Bitmez de zaten şehir geliştikçe her konuda arz talep artar. Kültür sanat gibi sosyal içerikli insanı ferahlatacak işler öncelik taşımalı. Belediye başkanının siyasi işlerle işi olmaz, olmamalıdır da. Sadece onlardan iş koparmak olmalı. Mesela ilçe de birçok vatandaşın isteği tiyatro ve sinema salonlarıdır. Sporda bir nebze olsun saha ve salonlar var. Her yıl tören alanı düzenlenir uygun bir alanımız ve Atatürk büstümüz yok. Yapmak çok mu zor? Bostandere köyünde neredeyse 4000 yıl önce tiyatro yapılmış O kültürlü insanların bıraktığı amfi tiyatro kalıntıları hala toprak altında. Çıkan bölümleri de değerlendiremedik. Bazı etkinlikler burada yapılabilirdi. Amfi Tiyatronun halka turizme açılması çok mu zor? Atatürk caddesinin olduğu yere Selçuklu parkı yapıldı. Yanına bir de Cafe yapılmış buna gerek var mı? İlçe de zaten yeterince cafe var. Buraya sinema ve tiyatro binası yapılabilirdi. Vatandaş demeyecek mi belediye cafe işletmesi açtı diye. Kar ve ticaret alanına çevirdiler diye! Burasına kültür yerleri yapılması çok mu zordu? Burası modern bir şekilde daha farklı bir alanlar için dizayn edilebilirdi. İşsiz olanlarımız zaten hayal kırıklığı yaşıyor bunun yanı sıra İlçemizde her kesimden çok emekli dar gelirli asgari ücrete tabi de birçok vatandaşımız var. Ucuza çay içebilecek refah içerisinde oturabilecek yerler olmalıydı. Bunu yapmak bu kadar zor mu soruyorum? İlçede her vatandaşımız her 5 yılda bir sandığa gide umutla oy verir! Umutları da her dönem boşa çıkar. Bu kez olsun bitsin bari söz verin? Şimdiye kadar gecikildi. Henüz vakit geçmiş değil! Hatırlatırız.

31 Mart 2019 yılı yerel seçimleri için 7 Belediye başkan adayı arkadaşlarımız Seydişehir’de gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında açıklayıcı bilgiler veriyor. 

Şehrül Emin olmak sorumluluk ister; 

Belediyecilik kutsal bir işgtir. Başkan adaylarımızdan Muammer Urhan, Abdulkadir Çat, Mehmet Tutal bir önceki dönemlerde görevde bulundular.  Mehmet Katlav, Raşit Nergiz, Mevlüt Ayvaz, Ali Akbal ise yeni adaylar.

Aday ayrımı yapmıyoruz. Seydişehir’e Belediye Başkanı olduğunuzda “Şehrül Emin” gibi ciddi ve bir o kadar da önemli bir vasıfla taçlandırılırsınız. Ama bu sıfatın hakkını vermek öyle göründüğü gibi kolay bir iş değildir. Adeta kendinizi halka adamanız gerekir. Onların yararına çalışmak tek düşünceniz olmalıdır.

Seydişehir’in birçok sorunu var. Bitmez de zaten şehir geliştikçe her konuda arz talep artar. Kültür sanat gibi sosyal içerikli insanı ferahlatacak işler öncelik taşımalı. Belediye başkanının siyasi işlerle işi olmaz, olmamalıdır da. Sadece onlardan iş koparmak olmalı.

Mesela ilçe de birçok vatandaşın isteği tiyatro ve sinema salonlarıdır. Sporda bir nebze olsun saha ve salonlar var.

Her yıl tören alanı düzenlenir uygun bir alanımız ve Atatürk büstümüz yok. Yapmak çok mu zor?

Bostandere köyünde neredeyse 4000 yıl önce tiyatro yapılmış O kültürlü insanların bıraktığı amfi tiyatro kalıntıları hala toprak altında. Çıkan bölümleri de değerlendiremedik. Bazı etkinlikler burada yapılabilirdi. Amfi Tiyatronun halka turizme açılması çok mu zor?

Atatürk caddesinin olduğu yere Selçuklu parkı yapıldı. Yanına bir de Cafe yapılmış buna gerek var mı? İlçe de zaten yeterince cafe var. Buraya sinema ve tiyatro binası yapılabilirdi. Vatandaş demeyecek mi belediye cafe işletmesi açtı diye. Kar ve ticaret alanına çevirdiler diye! Burasına kültür yerleri yapılması çok mu zordu?

Burası modern bir şekilde daha farklı bir alanlar için dizayn edilebilirdi.

İşsiz olanlarımız zaten hayal kırıklığı yaşıyor bunun yanı sıra İlçemizde her kesimden çok emekli dar gelirli asgari ücrete tabi de birçok vatandaşımız var. Ucuza çay içebilecek refah içerisinde oturabilecek yerler olmalıydı. Bunu yapmak bu kadar zor mu soruyorum?

İlçede her vatandaşımız her 5 yılda bir sandığa gide umutla oy verir! Umutları da her dönem boşa çıkar. Bu kez olsun bitsin bari söz verin?

Şimdiye kadar gecikildi. Henüz vakit geçmiş değil! Hatırlatırız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.