whatsapp

Atatürk caddesinde erkek giyim mağazası açıldı

SİVİL TOPLUM (SG) - Seydişehir Gündem | 15.04.2023 - 22:02, Güncelleme: 15.04.2023 - 22:02
 

Atatürk caddesinde erkek giyim mağazası açıldı

Erkek giyim mağazası Tony Montana Seydişehir Atatürk caddesinde kalabalık bir vatandaşın katılımıyla açıldı.
İş yeri sahibi Selçuk Küçük ve Ahmet Açıkgöz, Türkiye’nin tanınmış mağaza zincirlerinden bir şubesini ilçe halkının hizmetine sunduğunu söylediler. İşletmeci Selçuk Küçük, :” Tüm yurtta bilinen ünlü bir erkek giyim markası Tony Montana’yı  halkımızın beğenisine sunduk. Müşterilerimize kalitenin yanı sıra iyi hizmet vermeyi düşünüyoruz. İlçe halkımızı mağazamıza gelip ürünlerimizi görmelerini istiyoruz” dedi.
Erkek giyim mağazası Tony Montana Seydişehir Atatürk caddesinde kalabalık bir vatandaşın katılımıyla açıldı.

İş yeri sahibi Selçuk Küçük ve Ahmet Açıkgöz, Türkiye’nin tanınmış mağaza zincirlerinden bir şubesini ilçe halkının hizmetine sunduğunu söylediler.

İşletmeci Selçuk Küçük, :” Tüm yurtta bilinen ünlü bir erkek giyim markası Tony Montana’yı  halkımızın beğenisine sunduk. Müşterilerimize kalitenin yanı sıra iyi hizmet vermeyi düşünüyoruz. İlçe halkımızı mağazamıza gelip ürünlerimizi görmelerini istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.