whatsapp

Yollar tuzlanıp solüsyon çalışması yapılıyor

BELEDİYE 17.02.2021 - 09:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yollar tuzlanıp solüsyon çalışması yapılıyor

Hava sıcaklığının -2 dereceye kadar düştüğü Konya’nın Seydişehir ilçesinde, don ve buzlanmalara karşı belediye ekipleri gün ağarmadan, araçlar trafiğe çıkmadan yollarda tuzlama ve solüsyon çalışmaları yapıyor. Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hava sıcaklığının -2 dereceye kadar düşmesinin ardından gün ağarmadan, araçlar trafiğe çıkmadan kentteki rampalar başta olmak üzere ihtiyaç duyulan yol güzergâhlarında tuzlama, solüsyon lama, kar küreme çalışması yapıyor  Çalışmalar, tekrar tuzlanması gereken güzergâhlarda devam ediyor. Belediye ekipleri ayrıca, 55 mahallelerde iş makineleriyle kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Hava sıcaklığının -2 dereceye kadar düştüğü Konya’nın Seydişehir ilçesinde, don ve buzlanmalara karşı belediye ekipleri gün ağarmadan, araçlar trafiğe çıkmadan yollarda tuzlama ve solüsyon çalışmaları yapıyor.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hava sıcaklığının -2 dereceye kadar düşmesinin ardından gün ağarmadan, araçlar trafiğe çıkmadan kentteki rampalar başta olmak üzere ihtiyaç duyulan yol güzergâhlarında tuzlama, solüsyon lama, kar küreme çalışması yapıyor  Çalışmalar, tekrar tuzlanması gereken güzergâhlarda devam ediyor.

Belediye ekipleri ayrıca, 55 mahallelerde iş makineleriyle kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.