whatsapp

Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe teşkilatı ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi

SİYASET (SG) - Seydişehir Gündem | 03.06.2026 - 12:39, Güncelleme: 03.06.2026 - 12:39
 

Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe teşkilatı ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Seydişehir İlçe Başkanlığına yapılan atamanın ardından, İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
İlçe teşkilat binasında düzenlenen toplantıda, teşkilatlanma çalışmaları, ilçenin güncel sorunları ve parti faaliyetleri ele alındı. Yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki dönemde yürütülecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda ayrıca Genel Merkezin belirlediği hedef ve politikalar doğrultusunda hareket edileceği vurgulanırken, halkın sesi olmaya ve muhalefet görevini etkin bir şekilde yerine getirmeye devam edecekleri ifade edildi. İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya, Seydişehir'in gelişimi ve vatandaşların taleplerinin gündeme taşınması noktasında sorumluluk bilinciyle çalışacaklarını belirterek, teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerini sürdüreceklerini söyledi. Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatı'nın önümüzdeki günlerde vatandaşlarla daha sık bir araya gelerek ilçenin sorunları ve çözüm önerileri konusunda çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.
Yeniden Refah Partisi (YRP) Seydişehir İlçe Başkanlığına yapılan atamanın ardından, İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe teşkilat binasında düzenlenen toplantıda, teşkilatlanma çalışmaları, ilçenin güncel sorunları ve parti faaliyetleri ele alındı. Yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki dönemde yürütülecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda ayrıca Genel Merkezin belirlediği hedef ve politikalar doğrultusunda hareket edileceği vurgulanırken, halkın sesi olmaya ve muhalefet görevini etkin bir şekilde yerine getirmeye devam edecekleri ifade edildi.

İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya, Seydişehir'in gelişimi ve vatandaşların taleplerinin gündeme taşınması noktasında sorumluluk bilinciyle çalışacaklarını belirterek, teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerini sürdüreceklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatı'nın önümüzdeki günlerde vatandaşlarla daha sık bir araya gelerek ilçenin sorunları ve çözüm önerileri konusunda çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.