whatsapp

Siz de gönüllü muhabir olabilirsiniz

GÜNDEM 21.03.2020 - 00:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Siz de gönüllü muhabir olabilirsiniz

Siz de Seydişehir Gündem Internet haber Gazetesi’nin gönüllü bir muhabiri  ya da köşe yazarı olabilirsiniz. Yapacağınız tek şey 0 535 459 4831 nolu telefon numarasını telefon rehberinize eklemek olsun. Numarayı ekledikten sonra artık Whatsapp üzerinden Gündem Gazetesine  rahatça ulaşabilir ve tanık olduğunuz haberleri bizimle paylaşabilirsiniz. Seydişehir İlçe sınırları dâhilinde şahit olduğunuz her hangi bir olay kaza, yangın vs. vs. Hayata dair haberdir. Habere dair her şeyi tabi kurallar çerçevesinde bizimle paylaşın. Köylerimizde yaşama dair her şeyi siz yazın biz sizin adınıza yayınlayalım… PAYLAŞILAN BİLGİLERDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ? Göndermiş olduğunuz bilgilerde özellik, kim yapmış, ne yapmış, nasıl yapmış, nerede yapmış, ne zaman yapmış, niçin yapmış sorularının cevabının olmasına dikkat ediniz. Paylaştığınız bilgiler duyum ise özellikle bilginin duyum olduğunu belirtin. Çektiğiniz resimlerin net, anlaşılır ve uygun çözünürlüklerde olmasına özen gösterin. Ayrıca haber ya da bilgi olarak bizimle paylaştığınız haberi istediğiniz an haber sahibi olarak sizin imzanız ile yayınlayalım. Ayrıca özel haber veya görüntüleriniz haber içeriğine göre ulusal medyada da yer alır. Köşe yazarı olmayı isteyen, muhabir olmak isteyen tüm gönüllüler bizlere yollayacakları haber metni, görüntü, köşe yazıları sitemizin yayın ilkelerine uygunluğu ilk olarak göz önüne alınacaktır. Yayınlamaya uygun olan tüm haberleri sizin imzanızla hep birlikte kamuoyu ile paylaşalım.

Siz de Seydişehir Gündem Internet haber Gazetesi’nin gönüllü bir muhabiri  ya da köşe yazarı olabilirsiniz.

Yapacağınız tek şey 0 535 459 4831 nolu telefon numarasını telefon rehberinize eklemek olsun. Numarayı ekledikten sonra artık Whatsapp üzerinden Gündem Gazetesine  rahatça ulaşabilir ve tanık olduğunuz haberleri bizimle paylaşabilirsiniz. Seydişehir İlçe sınırları dâhilinde şahit olduğunuz her hangi bir olay kaza, yangın vs. vs. Hayata dair haberdir. Habere dair her şeyi tabi kurallar çerçevesinde bizimle paylaşın. Köylerimizde yaşama dair her şeyi siz yazın biz sizin adınıza yayınlayalım…

PAYLAŞILAN BİLGİLERDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Göndermiş olduğunuz bilgilerde özellik, kim yapmış, ne yapmış, nasıl yapmış, nerede yapmış, ne zaman yapmış, niçin yapmış sorularının cevabının olmasına dikkat ediniz.

Paylaştığınız bilgiler duyum ise özellikle bilginin duyum olduğunu belirtin.

Çektiğiniz resimlerin net, anlaşılır ve uygun çözünürlüklerde olmasına özen gösterin. Ayrıca haber ya da bilgi olarak bizimle paylaştığınız haberi istediğiniz an haber sahibi olarak sizin imzanız ile yayınlayalım.

Ayrıca özel haber veya görüntüleriniz haber içeriğine göre ulusal medyada da yer alır.

Köşe yazarı olmayı isteyen, muhabir olmak isteyen tüm gönüllüler bizlere yollayacakları haber metni, görüntü, köşe yazıları sitemizin yayın ilkelerine uygunluğu ilk olarak göz önüne alınacaktır. Yayınlamaya uygun olan tüm haberleri sizin imzanızla hep birlikte kamuoyu ile paylaşalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.