Seydişehir’de 5 mahalleye 68 milyon liralık doğal gaz yatırımı temeli atıldı
Seydişehir’de 5 mahalleye 68 milyon liralık doğal gaz yatırımı temeli atıldı
Çavuş, Tepecik, Tol, Karabulak ve Boyalı mahallelerini kapsayan doğal gaz yatırımı için temel atıldı.
Selçukgaz Proje Müdürü Mustafa Öztürk, Seydişehir’de doğal gaz yatırımlarının toplam 330 milyon liraya ulaştığını açıkladı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde doğal gaz yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Selçukgaz ve Seydişehir Belediyesi’nin destekleriyle Çavuş, Tepecik, Tol, Karabulak ve Boyalı mahallelerini kapsayan doğal gaz çalışmalarının temel atma töreni gerçekleştirildi. Yeni yatırımla birlikte Seydişehir’de doğal gaz hizmetinin ulaştığı mahalle sayısının artırılması ve vatandaşların daha modern, ekonomik ve konforlu bir enerji kaynağına kavuşması hedefleniyor.
Beş mahallede gerçekleştirilecek yatırımın yaklaşık 68 milyon lira olduğu bildirildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte söz konusu mahallelerde yaşayan vatandaşlar doğal gaz hizmetinden yararlanabilecek.
Seydişehir’de toplam yatırım 330 milyon liraya ulaştı
Temel atma töreninde konuşan Selçukgaz Proje Müdürü Mustafa Öztürk, Seydişehir’de doğal gaz yatırımlarının genişleyerek sürdüğünü belirtti.
Öztürk, son yatırımlarla birlikte ilçede doğal gaz için gerçekleştirilen toplam yatırım tutarının 330 milyon liraya ulaştığını ifade ederek, “Bu çalışmalar 2026 yılının son çalışmaları olacak. Gelecek yıllarda da yatırımlarımız devam edecek. Güzel bir hizmet. Mahalleli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Öztürk, daha önce doğal gaz kullanımına geçen Karaören ve Taşağıl mahalleleri ile Çumra’daki bir mahallede yapılan çalışmaların da yatırımlar kapsamında bulunduğunu kaydetti.
Seydişehir için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz!
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu da ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet götürme anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Ustaoğlu, “Bu şehir için hayal kuranlarla değil, taş üstüne taş koyanlarla yol yürüyoruz.
Seydişehir’imizin her mahallesine hizmet götürmek, her hemşehrimizin yaşam kalitesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her mahallesine eşit hizmet, her hemşehrimize daha konforlu bir yaşam için çalışmaya, üretmeye ve ilçemize ilkleri kazandırmaya devam ediyoruz.
Hava şartları elverdiği müddetçe çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Hayırlısıyla kullansınlar” ifadelerini kullandı.
Temel atma törenine Seydişehir Kaymakamı Kadir Akın Gözel, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Selçukgaz Proje Müdürü Mustafa Öztürk, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar katıldı.


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


