whatsapp

Şehit Emre Horoz için Mevlit Okutuldu

YAŞAM 22.01.2017 - 13:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit Emre Horoz için Mevlit Okutuldu

İstanbul’da Beşiktaş Vodafone Arena yakınındaki saldırıda şehit olan polis memuru Emre Horoz’un için Seydişehir’de mevlit okutuldu.
Belediye salonunda şehit’in ailesi tarafından düzenlenen mevlitte, Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu, ardından dualar edildi. Şehit babası Mustafa Horoz, ‘’Devletimiz güçlü, inşallah kökü dışarıda olan bu terör örgütleri bitecek. Tüm şehitlerin ailelerine başsağlığı diliyorum." dedi. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bugün bu ülke şehitlerimizin sayesinde ayakta, duruyoruz. " Mevlide, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Müftü Kemal Demirel ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
İstanbul’da Beşiktaş Vodafone Arena yakınındaki saldırıda şehit olan polis memuru Emre Horoz’un için Seydişehir’de mevlit okutuldu.

Belediye salonunda şehit’in ailesi tarafından düzenlenen mevlitte, Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu, ardından dualar edildi.

Şehit babası Mustafa Horoz, ‘’Devletimiz güçlü, inşallah kökü dışarıda olan bu terör örgütleri bitecek. Tüm şehitlerin ailelerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bugün bu ülke şehitlerimizin sayesinde ayakta, duruyoruz. " Mevlide, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Müftü Kemal Demirel ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.