whatsapp

Korona virüsle imtihan

ANALİZ 11.05.2020 - 10:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Korona virüsle imtihan

Korona virüs istatistikleri iyiye doğru bir gidişi mi gösteriyor? Açıklanan rakamlar böyle bir kanaat uyandırıyor. Ancak, bu arada uzmanlar tedbiri elden bırakmama konusunda sürekli uyarılarda bulunuyorlar. Buradan kalkarak şu sorulabilir: İktidar, “normalleşme” sürecini başlatmakla doğru mu yaptı? Bu konu tartışmalıdır. Çünkü futbol liglerinin başlamasından AVM, berber ve pazaryerlerinin açılmasına kadar birçok karar, ilerde sorunlar yaratacak gibi görünüyor. Antrenmanlara başlayan futbolcu ve bazı kulüp çalışanları arasında hala virüs saptananların olması, ligleri Haziran’da başlatma kararının erken alınmış bir karar olduğu şeklindeki eleştirilere haklılık kazandırıyor. Seydişehir’de Korona salgını bugüne kadar görülmedi. Bunu yetkililerin zamanında aldıkları tedbirler ve giriş-çıkış yasaklarına borçluyuz. İlçede her merci üzerine düşen görevi tam manasıyla yerine getiriyor. Yetkilileri, kamu kurum ve kuruluşları, odalar ve sivil toplum kuruluşlarını, muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Korona virüs istatistikleri iyiye doğru bir gidişi mi gösteriyor?

Açıklanan rakamlar böyle bir kanaat uyandırıyor.

Ancak, bu arada uzmanlar tedbiri elden bırakmama konusunda sürekli uyarılarda bulunuyorlar.

Buradan kalkarak şu sorulabilir:

İktidar, “normalleşme” sürecini başlatmakla doğru mu yaptı?

Bu konu tartışmalıdır.

Çünkü futbol liglerinin başlamasından AVM, berber ve pazaryerlerinin açılmasına kadar birçok karar, ilerde sorunlar yaratacak gibi görünüyor.

Antrenmanlara başlayan futbolcu ve bazı kulüp çalışanları arasında hala virüs saptananların olması, ligleri Haziran’da başlatma kararının erken alınmış bir karar olduğu şeklindeki eleştirilere haklılık kazandırıyor.

Seydişehir’de Korona salgını bugüne kadar görülmedi. Bunu yetkililerin zamanında aldıkları tedbirler ve giriş-çıkış yasaklarına borçluyuz.

İlçede her merci üzerine düşen görevi tam manasıyla yerine getiriyor. Yetkilileri, kamu kurum ve kuruluşları, odalar ve sivil toplum kuruluşlarını, muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.