Konya Selçuklu’da muhtar seçimi heyecanı arttı
Konya Selçuklu’da muhtar seçimi heyecanı arttı
Selçuklu’ya bağlı Feritpaşa Mahallesi’nde 7 Haziran’da yapılacak muhtarlık seçimi öncesi hareketlilik sürüyor. Daha önce Nergis Yalgın muhtar adaylığını duyurmuştu. Seçime gününe 7 gün kaldı, aday sayısı da 7 ye çıktı.
Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde bulunan Feritpaşa Mahallesi’nde muhtarlık seçimi heyecanı giderek artıyor. Mahalle sakinleri, 7 Haziran 2026 tarihinde kurulacak sandıklarda yeni muhtarını belirlemek için oy kullanacak.12 bin 942 kişinin yaşadığı mahallede adaylar bir bir çalışmalarını duyururken, dikkat çeken isimlerden biri de Nergis Yalgın oldu ; “Feritpaşa mahallesi için güçlü bir gelecek ‘’ Slogan ve afişlerle adaylığını duyuran Nergis Yalgın , mahalleye yeni bir vizyon kazandırmak istediğini belirtti. Mahallede uzun yıllardır yaşadığını vurgulayarak vatandaşlardan destek istedi.
“Şeffaf ve ulaşılabilir muhtarlık”, “Mahalle halkıyla sürekli iletişim” ve “Daha temiz, düzenli ve güvenli bir mahalle” mesajlarına yer veren Nergis yalgın, çözüm odaklı bir yönetim anlayışı hedeflediğini ifade etti
Feritpaşa Mahallesi sakinleri, 7 Haziran 2026 tarihinde sandık başına giderek yeni muhtarını seçecek. Mahallede seçim çalışmaları sürerken, adayların önümüzdeki günlerde projelerini daha geniş şekilde kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


