whatsapp

İYİ Partiden gazeteciler günü kutlaması

SİYASET 10.01.2021 - 18:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Partiden gazeteciler günü kutlaması

Bir milletin, gören gözü, duyan kulağı düşünen beyni, mücadelenin adıdır. Hürriyetin, demokrasinin temel taşı adaletin savunucusudur. Maalesef zamanımızda basın hürriyetten söz etmek mümkün değildir... Basın mensuplarının hapiste olduğu, işlerinden çıkartıldığı, mesleklerini yapamadıkları bu dönemde kutladığınız gününüzü tebrik ederiz. İyi parti iktidarında tam anlamıyla, hür, demokrat, haklarımıza kavuşmuş bir Şekilde gününüzü kutlayacağımız i inşallah Bu münasebetle tüm basın mensuplarına sağlık, huzur, Mutluluk dilerim. İyi parti yönetim kurulu adına, Şerife Güven.

Bir milletin, gören gözü, duyan kulağı düşünen beyni, mücadelenin adıdır. Hürriyetin, demokrasinin temel taşı adaletin savunucusudur.

Maalesef zamanımızda basın hürriyetten söz etmek mümkün değildir...

Basın mensuplarının hapiste olduğu, işlerinden çıkartıldığı, mesleklerini yapamadıkları bu dönemde kutladığınız gününüzü tebrik ederiz.

İyi parti iktidarında tam anlamıyla, hür, demokrat, haklarımıza kavuşmuş bir

Şekilde gününüzü kutlayacağımız i inşallah

Bu münasebetle tüm basın mensuplarına sağlık, huzur,

Mutluluk dilerim.

İyi parti yönetim kurulu adına, Şerife Güven.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.