whatsapp

Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı Baydaş ziyareti

SPOR 17.01.2020 - 12:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı Baydaş ziyareti

Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı İhsan Selim Baydaş Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmaları izledi ve tesisler hakkında ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcıdan bilgi aldı. Bakan yardımcı İhsan Selim Baydaş’ın ziyareti esnasında ilçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, AK parti ilçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin hazır bulundu.

Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı İhsan Selim Baydaş Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmaları izledi ve tesisler hakkında ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcıdan bilgi aldı.

Bakan yardımcı İhsan Selim Baydaş’ın ziyareti esnasında ilçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, AK parti ilçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.