whatsapp

Bisikletçiler sağlık için pedal çeviriyor

SPOR 16.05.2019 - 01:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bisikletçiler sağlık için pedal çeviriyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde İlçesinde bir grup bisikletçi, sağlıklı yaşam için pedal çeviriyor. Seydişehir-Taraşçı Mahallesi arası 30 km boyunca pedal çevirerek fiziksel hareketliliğe dikkat çektiler. Grup sözcüsü Ömer Aşçı, İlçe genelinde bisiklet kullanımının özendirmek için her ikindin üzeri iftar vaktine kadar etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Her türlü hastalığın hareketsiz bir yaşam tarzından geldiğini ifade eden Aşçı, ‘’ Kalp hastalıkları riskini azaltacak önlemlerin başında hareketli bir yaşam geliyor. Bu spor herkesin katkı sağlaması gereken bir alan. İlçemizde de 7’den 70’e bisiklet kullanımına özendirme amacındayız. Hiç olmazsa haftada bir iki gün arabalarından inerek bisiklete binip pedal çevirmeleri sağlıklı kalmalarını sağlayacaktır. Bisiklete binmeyi seven arkadaşların gurubumuza katılmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde İlçesinde bir grup bisikletçi, sağlıklı yaşam için pedal çeviriyor.

Seydişehir-Taraşçı Mahallesi arası 30 km boyunca pedal çevirerek fiziksel hareketliliğe dikkat çektiler.

Grup sözcüsü Ömer Aşçı, İlçe genelinde bisiklet kullanımının özendirmek için her ikindin üzeri iftar vaktine kadar etkinlik düzenlediklerini ifade etti.

Her türlü hastalığın hareketsiz bir yaşam tarzından geldiğini ifade eden Aşçı, ‘’ Kalp hastalıkları riskini azaltacak önlemlerin başında hareketli bir yaşam geliyor. Bu spor herkesin katkı sağlaması gereken bir alan. İlçemizde de 7’den 70’e bisiklet kullanımına özendirme amacındayız. Hiç olmazsa haftada bir iki gün arabalarından inerek bisiklete binip pedal çevirmeleri sağlıklı kalmalarını sağlayacaktır. Bisiklete binmeyi seven arkadaşların gurubumuza katılmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.