whatsapp

Bisikletçiler doğa için pedal çevirdi, çevre temizliği yaptı

SPOR 10.01.2021 - 03:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bisikletçiler doğa için pedal çevirdi, çevre temizliği yaptı

Görüntülü haber..
Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri, "Doğa için pedalla" sloganıyla bisiklet turu düzenledikleri Pınarbaşı tepesindeki ormanlık alanda çevre temizliği yaptı. 1200 adet badem, meşe palamudu tohumu ekti. Dernek Başkanı Ali Öz, Doğa için pedalla sloganıyla Pınarbaşı’na bisiklet turu etkinliği düzenlediklerini ve çevre temizliği yaptıklarını anlattı. Seydişehir’in önemli turizm alanlarından biri olan Pınarbaşı tepesi çevresinin ziyaretçiler tarafından kirletildiğini ifade eden Öz, 4 saat süren temizlikte 30 torba dolusu çöp topladıklarını aktardı. Öz, "Doğada bırakılması gereken tek şey ayak izi olması gerekirken alana bırakılan çöp çeşitliliği bizleri bile hayrete düşürdü. Her türlü çöpler alana bırakılmış. Lütfen bu alanları koruyalım ve kirleten insanlara müsaade etmeyelim. Hep beraber burayı daha güzel konuma getireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sadece çevre temizliği değil 1200 adet badem ve meşe palamudu tohumu ektik. Mevsimin uygun olduğu her günde ağaç dikmeye devam edeceğiz. Çevre konusunda da farkındalık oluşturacak etkinlikleri sürdüreceğiz’’ dedi.
Görüntülü haber..

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri, "Doğa için pedalla" sloganıyla bisiklet turu düzenledikleri Pınarbaşı tepesindeki ormanlık alanda çevre temizliği yaptı. 1200 adet badem, meşe palamudu tohumu ekti.

Dernek Başkanı Ali Öz, Doğa için pedalla sloganıyla Pınarbaşı’na bisiklet turu etkinliği düzenlediklerini ve çevre temizliği yaptıklarını anlattı.

Seydişehir’in önemli turizm alanlarından biri olan Pınarbaşı tepesi çevresinin ziyaretçiler tarafından kirletildiğini ifade eden Öz, 4 saat süren temizlikte 30 torba dolusu çöp topladıklarını aktardı.

Öz, "Doğada bırakılması gereken tek şey ayak izi olması gerekirken alana bırakılan çöp çeşitliliği bizleri bile hayrete düşürdü. Her türlü çöpler alana bırakılmış. Lütfen bu alanları koruyalım ve kirleten insanlara müsaade etmeyelim. Hep beraber burayı daha güzel konuma getireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sadece çevre temizliği değil 1200 adet badem ve meşe palamudu tohumu ektik. Mevsimin uygun olduğu her günde ağaç dikmeye devam edeceğiz. Çevre konusunda da farkındalık oluşturacak etkinlikleri sürdüreceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.