whatsapp

Belediye güllerin bakımını yapıyor

BELEDİYE 27.06.2020 - 01:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye güllerin bakımını yapıyor

Görüntülü haber
Seydişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı kadın işçiler, kente farklı güzellikler katan güllerinin bakımlarını yapıyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı kadın ekipler tarafından başta Seyyid Harun Bulvarı olmak üzere şehrin muhtelif yerlerinde ve parklarda solan güllerinde görüntü kirliliği oluşturmaması amacıyla bakımını yapıyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, olumsuz kent etkisini azaltabilmek ve her yeri çiçek bahçesine dönüştürmek amacıyla çalıştıklarını söyledi. Kadınların çiçeklere bir anne şefkatiyle yaklaştıklarını belirten Başkan Tutal, ‘’Ana arterler ve kavşak noktalarındaki refüjlerde gülleri budayıp bakımlarını yaparak yabani otları da temizleyerek yeni ekime hazırlıyorlar’’ ifadelerini kullandı.
Görüntülü haber

Seydişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı kadın işçiler, kente farklı güzellikler katan güllerinin bakımlarını yapıyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı kadın ekipler tarafından başta Seyyid Harun Bulvarı olmak üzere şehrin muhtelif yerlerinde ve parklarda solan güllerinde görüntü kirliliği oluşturmaması amacıyla bakımını yapıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, olumsuz kent etkisini azaltabilmek ve her yeri çiçek bahçesine dönüştürmek amacıyla çalıştıklarını söyledi.

Kadınların çiçeklere bir anne şefkatiyle yaklaştıklarını belirten Başkan Tutal, ‘’Ana arterler ve kavşak noktalarındaki refüjlerde gülleri budayıp bakımlarını yaparak yabani otları da temizleyerek yeni ekime hazırlıyorlar’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.