whatsapp

Zanlı Özlem Gündoğdu Kocaeli’nde yakalandı

ASAYİŞ 04.01.2020 - 18:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Zanlı Özlem Gündoğdu Kocaeli’nde yakalandı

Aynur Süngülü ise Taraşçı mahallesinde bugün toprağa verildi.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Aynur Süngülüyü tabancayla öldüren Özlem Gündoğdu polisin takibi sonucu ikamet ettiği Kocaeli’nde yakalandığı öğrenildi. Aynur Süngülü ise Taraşçı mahallesinde bugün toprağa verildi. Olay, dün akşam sıraları eski kocası TK’yi ve imam nikâhlı eşi Aynur Süngülü öldürmek için Hacı Seyit Ali Mahallesi 202 sokaktaki eve gelen zanlı kapı girişinde Aynur Süngülü ile tartışmış arbede sırasında zanlı Özlem Gündoğdu, yanında taşıdığı silahla 4 el ateş açarak 2 si merhuma isabet etmiş boynundan aldığı kurşunla hayatını kaybetmişti. Yanındaki komşusu ise seken kurşunlardan elinden yaralanmıştı. Zanlı ev girişinde eski eşi TK nin ayakkabılarına basıp foto çektikten sonra face sayfasında ‘Sana da sıra gelecek’ notunun paylaştığı ortaya çıktı. Konya’ya ticari bir taksiyle kaçan Özlem Gündoğdu, oradan ikamet ettiği Kocaeli’ne gitti. Polisin takibi sonucu yakalandı. Seydişehir Emniyetine teslim edilecek şahıs sorgusunun ardından C Savcılığına çıkarılacak.
Aynur Süngülü ise Taraşçı mahallesinde bugün toprağa verildi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Aynur Süngülüyü tabancayla öldüren Özlem Gündoğdu polisin takibi sonucu ikamet ettiği Kocaeli’nde yakalandığı öğrenildi.

Aynur Süngülü ise Taraşçı mahallesinde bugün toprağa verildi.

Olay, dün akşam sıraları eski kocası TK’yi ve imam nikâhlı eşi Aynur Süngülü öldürmek için Hacı Seyit Ali Mahallesi 202 sokaktaki eve gelen zanlı kapı girişinde Aynur Süngülü ile tartışmış arbede sırasında zanlı Özlem Gündoğdu, yanında taşıdığı silahla 4 el ateş açarak 2 si merhuma isabet etmiş boynundan aldığı kurşunla hayatını kaybetmişti. Yanındaki komşusu ise seken kurşunlardan elinden yaralanmıştı.

Zanlı ev girişinde eski eşi TK nin ayakkabılarına basıp foto çektikten sonra face sayfasında ‘Sana da sıra gelecek’ notunun paylaştığı ortaya çıktı.

Konya’ya ticari bir taksiyle kaçan Özlem Gündoğdu, oradan ikamet ettiği Kocaeli’ne gitti. Polisin takibi sonucu yakalandı. Seydişehir Emniyetine teslim edilecek şahıs sorgusunun ardından C Savcılığına çıkarılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.