whatsapp

Zabıta ekiplerinden gıda denetimi

BELEDİYE 18.12.2019 - 20:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Zabıta ekiplerinden gıda denetimi

Seydişehir Belediyesi zabıta ekipleri okul kantinleri ve çevresinde bulunan bakkal ve marketlerde denetim yaptı. Ekipler güvenli olmayan gıdalara el koyarak imha etti. Okul kantinleri ve bakkallarda satılan güvenli olmayan gıdalara el koyan ekipler, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, kantin ve personelin genel hijyen durumu, Tarım ve Orman Bakanlığı onayı ile üretim izinlerinin olup olmadığı ve kullanılan gıdaların muhafaza koşullarına uygunluğu gibi konularda da denetim yaptı. Ayrıca Zabıta ekipleri, ilkokul öğrencilerini engelli geçişleri, geri dönüşüm kutularının kullanımı gibi konularda da bilgilendirdi.

Seydişehir Belediyesi zabıta ekipleri okul kantinleri ve çevresinde bulunan bakkal ve marketlerde denetim yaptı.

Ekipler güvenli olmayan gıdalara el koyarak imha etti.

Okul kantinleri ve bakkallarda satılan güvenli olmayan gıdalara el koyan ekipler, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, kantin ve personelin genel hijyen durumu, Tarım ve Orman Bakanlığı onayı ile üretim izinlerinin olup olmadığı ve kullanılan gıdaların muhafaza koşullarına uygunluğu gibi konularda da denetim yaptı.

Ayrıca Zabıta ekipleri, ilkokul öğrencilerini engelli geçişleri, geri dönüşüm kutularının kullanımı gibi konularda da bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.