whatsapp

Yol yama çalışmalarına başlandı

BELEDİYE 07.02.2017 - 12:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yol yama çalışmalarına başlandı

Seydişehir Belediyesi kar ve don nedeniyle bozulan mahalle yollarında yama çalışması başlattı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, geçen haftalarda yoğun yağan kar ve sonra oluşan buzlanmadan dolayı bozulan yollarda yamama çalışmasına başladıklarını belirtti. 500 ton rotmiks soğuk asfalt aldıklarını kaydeden Tutal, “ Bu yıl ilçede ağır geçen kış hem merkezde hem de mahallelerde birçok yolun tahribatına yol açtı. Kış şartları ve diğer nedenlerle bozulan yollarda yamama çalışması başlattık. Fen Müdürlüğü ekipleri kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Amacımız vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere rahat bir yolculuk sağlamak. Sorumluluk alanına giren tüm yollarımızda asfalt, yamama ve onarım çalışmalarını sürdüreceğiz” dedi.
Seydişehir Belediyesi kar ve don nedeniyle bozulan mahalle yollarında yama çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, geçen haftalarda yoğun yağan kar ve sonra oluşan buzlanmadan dolayı bozulan yollarda yamama çalışmasına başladıklarını belirtti.

500 ton rotmiks soğuk asfalt aldıklarını kaydeden Tutal, “ Bu yıl ilçede ağır geçen kış hem merkezde hem de mahallelerde birçok yolun tahribatına yol açtı. Kış şartları ve diğer nedenlerle bozulan yollarda yamama çalışması başlattık. Fen Müdürlüğü ekipleri kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Amacımız vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere rahat bir yolculuk sağlamak. Sorumluluk alanına giren tüm yollarımızda asfalt, yamama ve onarım çalışmalarını sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.