whatsapp

Yetiştirdiği organik karpuzları yol kenarında satıyor

EKONOMİ 23.08.2020 - 14:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yetiştirdiği organik karpuzları yol kenarında satıyor

Seydişehir- Bozkır yolu Kumluca Mahallesi yolu üzerinde kendine ait tezgahında satış yapan Mustafa Koyuncu, yıllardır karpuz üretim satım işiyle uğraşıyor. Yoldan gelip geçen birçok müşterisi olan Koyuncu, doğal şartlarda üretim yaptığı için talebin bu kadar fazla olduğunu söyledi. Yaz mevsiminin vazgeçilmez meyveleri arasında yer alan karpuzları insanların daha çok tercih ettiğini aktaran Koyuncu, "Kumluca köyünde yetişen doğal şartlar altında karpuz yetiştiriyoruz. Bu sene Allah'a şükür mahsulümüz iyi, fiyatlarımız uygun. Talepten de memnunuz. Karpuzun kilosunu 1 TL'den satmaktayız. Gelen müşterilerimizden güzel geri dönüşler de alıyoruz ve bir gelen bir daha geliyor. Çarşamba kanal sularıyla tarlalarımızda doğal bir şekilde üretim yapıyoruz. Zirai ilaçlardan uzak üretim yapıyoruz. Doğal ürün, doğal hizmet anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

Seydişehir- Bozkır yolu Kumluca Mahallesi yolu üzerinde kendine ait tezgahında satış yapan Mustafa Koyuncu, yıllardır karpuz üretim satım işiyle uğraşıyor.

Yoldan gelip geçen birçok müşterisi olan Koyuncu, doğal şartlarda üretim yaptığı için talebin bu kadar fazla olduğunu söyledi.

Yaz mevsiminin vazgeçilmez meyveleri arasında yer alan karpuzları insanların daha çok tercih ettiğini aktaran Koyuncu, "Kumluca köyünde yetişen doğal şartlar altında karpuz yetiştiriyoruz. Bu sene Allah'a şükür mahsulümüz iyi, fiyatlarımız uygun. Talepten de memnunuz. Karpuzun kilosunu 1 TL'den satmaktayız. Gelen müşterilerimizden güzel geri dönüşler de alıyoruz ve bir gelen bir daha geliyor. Çarşamba kanal sularıyla tarlalarımızda doğal bir şekilde üretim yapıyoruz. Zirai ilaçlardan uzak üretim yapıyoruz. Doğal ürün, doğal hizmet anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.