whatsapp

Yerli malı haftası etkinliği

EĞİTİM 25.12.2019 - 01:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yerli malı haftası etkinliği

Yatırım ve yerli malları haftası münasebetiyle Şehit Özgür Öncel İlkokulu tarafından yerli malı haftası etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte öğrenci anneleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru yerli ürünler hep birlikte yenildi. Etkinlik sonunda Kaymakam Aydın Erdoğan öğrencilerin tutumlu olması, savurganlığın önüne geçilmesi ve yabancı malların yerine yerli malların tüketilmesi bilincinin oluşturulması için yapılan etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür etti. Etkinliğe Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçe Müftüsü Adem Bebek katıldı.

Yatırım ve yerli malları haftası münasebetiyle Şehit Özgür Öncel İlkokulu tarafından yerli malı haftası etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte öğrenci anneleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru yerli ürünler hep birlikte yenildi. Etkinlik sonunda Kaymakam Aydın Erdoğan öğrencilerin tutumlu olması, savurganlığın önüne geçilmesi ve yabancı malların yerine yerli malların tüketilmesi bilincinin oluşturulması için yapılan etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinliğe Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçe Müftüsü Adem Bebek katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.