whatsapp

Yaşayan Atatürk

ANALİZ 10.11.2019 - 03:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yaşayan Atatürk

Atatürk’ü yitireli 81 yıl oldu. Ama O hala yaşıyor! Öldükten sonra yaşamak herkesin harcı değildir. Bir adım geriye çekilip ülkemize bakıyoruz… Atatürk her yerde! Yaşamış her alanında… Her alanda Rol modeli hala O! Ülkemiz hala Atatürk’le yatıp Atatürk’le kalkıyor! Gerici güçler, O’nun Türkiye Cumhuriyetini çağdaş bir devlet yapan ilkelerini, inkılaplarını yok saymak, karalamak için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar. Ama boşuna! Atatürk, Türkiye halkının iliklerine kadar işlemiş bir kişilik! Onun oradan, halkın yüreğinden ve beyninden söküp atmanın olanağı yok! Atatürk, kendisine saldırıldıkça büyüyor, halkın yüreğindeki sevgisi, beynindeki ışığı gitgide daha bir  yoğunlaşıyor parlıyor… Niçin? Çünkü Atatürk, sadece Türkiye’ye çağ atlatan bir lider değil, değil tüm mazlum uluslara ışık olan bir lider de! O’nu ölümsüz kılan bu! O’nun ışığı Türkiye cumhuriyeti ile birlikte sonsuza kadar yaşayacaktır. Ölümünün 81.yılında da yaşayan Atatürk’e bin selam!

Atatürk’ü yitireli 81 yıl oldu.

Ama O hala yaşıyor!

Öldükten sonra yaşamak herkesin harcı değildir.

Bir adım geriye çekilip ülkemize bakıyoruz…

Atatürk her yerde! Yaşamış her alanında…

Her alanda Rol modeli hala O! Ülkemiz hala Atatürk’le yatıp Atatürk’le kalkıyor! Gerici güçler, O’nun Türkiye Cumhuriyetini çağdaş bir devlet yapan ilkelerini, inkılaplarını yok saymak, karalamak için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar.

Ama boşuna!

Atatürk, Türkiye halkının iliklerine kadar işlemiş bir kişilik! Onun oradan, halkın yüreğinden ve beyninden söküp atmanın olanağı yok!

Atatürk, kendisine saldırıldıkça büyüyor, halkın yüreğindeki sevgisi, beynindeki ışığı gitgide daha bir  yoğunlaşıyor parlıyor…

Niçin?

Çünkü Atatürk, sadece Türkiye’ye çağ atlatan bir lider değil, değil tüm mazlum uluslara ışık olan bir lider de!

O’nu ölümsüz kılan bu!

O’nun ışığı Türkiye cumhuriyeti ile birlikte sonsuza kadar yaşayacaktır.

Ölümünün 81.yılında da yaşayan Atatürk’e bin selam!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.