whatsapp

Yaralı leylek koruma altına alındı

BELEDİYE 06.08.2019 - 11:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yaralı leylek koruma altına alındı

Seydişehir Değirmenci Mahallesinde kanadından yaralı olduğu için uçamayan leyleği gören Gülsüm Atalay adlı vatandaş leyleği alarak Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ekiplerine teslim etti. Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kanadı kırık olan yaralı leylek veterinere götürülerek tedavi ettirildi. Tedavisi yapılan yaralı leylek daha sonra Seydişehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğüne bağlı Beyşehir Milli Parklar Şefliği ekiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Ekiplerimiz yaralı leyleği alarak veterinere götürüp tedavisi yaptırmışlardır. Gerekli tedavisi yapılan leylek Beyşehir Milli Parklar Şefliğine teslim edildi’’ dedi. Leyleğin tedavisinin ardından yeniden tabiatı bırakılacağı öğrenildi.

Seydişehir Değirmenci Mahallesinde kanadından yaralı olduğu için uçamayan leyleği gören Gülsüm Atalay adlı vatandaş leyleği alarak Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ekiplerine teslim etti.

Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kanadı kırık olan yaralı leylek veterinere götürülerek tedavi ettirildi.

Tedavisi yapılan yaralı leylek daha sonra Seydişehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğüne bağlı Beyşehir Milli Parklar Şefliği ekiplerine teslim edildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Ekiplerimiz yaralı leyleği alarak veterinere götürüp tedavisi yaptırmışlardır. Gerekli tedavisi yapılan leylek Beyşehir Milli Parklar Şefliğine teslim edildi’’ dedi.

Leyleğin tedavisinin ardından yeniden tabiatı bırakılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.