whatsapp

Yaralı bulduğu köpeği tedavi ettirdi

SİVİL TOPLUM 08.04.2018 - 12:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yaralı bulduğu köpeği tedavi ettirdi

Seydişehir'de esnaflık yapan Batuhan Tuncel, evinin önünde yaralı halde bulduğu köpeği veterinere götürerek tedavi ettirdi.
Tuncel, tedavi sonrası sahiplendiği köpeğe iyi oluncaya kadar evinde bakacağını söyledi. Köpeği yaralı görünce çok üzüldüğünü ifade eden Tuncel, "Bu şekilde kalmasına vicdanım razı olmadı. Alıp veteriner hekime getirdim. Sağ bacağı kırık olan hayvanın tedavisini yaptırdım. Sahibi çıkıncaya kadar evimde bakımlarını yaptırıp iyi olmasını sağlayacağım. Vicdani sorumluluğu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum." dedi.
Seydişehir'de esnaflık yapan Batuhan Tuncel, evinin önünde yaralı halde bulduğu köpeği veterinere götürerek tedavi ettirdi.

Tuncel, tedavi sonrası sahiplendiği köpeğe iyi oluncaya kadar evinde bakacağını söyledi.
Köpeği yaralı görünce çok üzüldüğünü ifade eden Tuncel, "Bu şekilde kalmasına vicdanım razı olmadı. Alıp veteriner hekime getirdim. Sağ bacağı kırık olan hayvanın tedavisini yaptırdım. Sahibi çıkıncaya kadar evimde bakımlarını yaptırıp iyi olmasını sağlayacağım. Vicdani sorumluluğu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.