whatsapp

Yamaç paraşütü çalışmaları

BELEDİYE 28.02.2018 - 11:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yamaç paraşütü çalışmaları

Seydişehir’de yer tespiti yapılan yamaç paraşütü çalışmaları kapsamında Orman İşletme Şefi Halik Kabakçı, Türk Hava Kurum Başkanı Enes Acar, Gençlik Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Soner Balcı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  ilçede yamaç paraşütünü geliştirmek istediklerini ve bu konuda çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Seydişehir'de alternatif spor dallarının gelişmesi noktasında çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sporun her dalının gelişmesini istediklerini söyledi. Yamaç paraşütünün yapılacağı alanlar konusunda çalışmalarımızda sona geldik. Orman Bölge Müdürlüğü sınırları içerisindeki Taraşçı Mahallesinde bulunan 7 Bin 850 metrekarelik alanın Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tahsisi yapılmış olup, alan hazırlama ve ulaşım yolu çalışmaları Seydişehir Belediyesi tarafından yapılacaktır. Alternatif spor dallarının ilçemizin tanıtımı ve turizmin gelişmesi açısından da şehrimize katkı sağlayacak.” diye konuştu.
Seydişehir’de yer tespiti yapılan yamaç paraşütü çalışmaları kapsamında Orman İşletme Şefi Halik Kabakçı, Türk Hava Kurum Başkanı Enes Acar, Gençlik Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Soner Balcı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  ilçede yamaç paraşütünü geliştirmek istediklerini ve bu konuda çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Seydişehir'de alternatif spor dallarının gelişmesi noktasında çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sporun her dalının gelişmesini istediklerini söyledi.

Yamaç paraşütünün yapılacağı alanlar konusunda çalışmalarımızda sona geldik. Orman Bölge Müdürlüğü sınırları içerisindeki Taraşçı Mahallesinde bulunan 7 Bin 850 metrekarelik alanın Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tahsisi yapılmış olup, alan hazırlama ve ulaşım yolu çalışmaları Seydişehir Belediyesi tarafından yapılacaktır. Alternatif spor dallarının ilçemizin tanıtımı ve turizmin gelişmesi açısından da şehrimize katkı sağlayacak.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.