whatsapp

Yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

SİVİL TOPLUM 04.01.2020 - 13:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Yoğun kar yağışının yaşandığı İlçemizin dağlık kesimleri içerisinde yer alan Madenli Mahallesi bölgesinde yaban hayatını korumak amacıyla doğaya yem bırakıldı. Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Orman ve Su işleri Bakanlığı 8. Bölge Müdürü Mustafa Tuğrul ŞAHİN, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Beyşehir Şube Şefliği ekipleri belirli noktalara yem bırakarak yaban hayvanlarının yiyecek bulma sıkıntısı çekmesini önledi. Doğada bütün canlıların zincir halinde birbirlerine bağlı olarak yaşadığını belirten Kaymakam Erdoğan, "Bir zincir halkasının kopması demek doğanın dengesinin bozulması anlamına geliyor. Bu dengenin devam etmesi amacıyla bizimle beraber yemleme çalışmasına katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Yoğun kar yağışının yaşandığı İlçemizin dağlık kesimleri içerisinde yer alan Madenli Mahallesi bölgesinde yaban hayatını korumak amacıyla doğaya yem bırakıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Orman ve Su işleri Bakanlığı 8. Bölge Müdürü Mustafa Tuğrul ŞAHİN, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Beyşehir Şube Şefliği ekipleri belirli noktalara yem bırakarak yaban hayvanlarının yiyecek bulma sıkıntısı çekmesini önledi.

Doğada bütün canlıların zincir halinde birbirlerine bağlı olarak yaşadığını belirten Kaymakam Erdoğan, "Bir zincir halkasının kopması demek doğanın dengesinin bozulması anlamına geliyor. Bu dengenin devam etmesi amacıyla bizimle beraber yemleme çalışmasına katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.