whatsapp

Ürün çeşitliliği artıyor

SİVİL TOPLUM 09.07.2019 - 00:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ürün çeşitliliği artıyor

Suğla ovasında verimli tarım arazilerine sahip olmasına karşın tarımsal anlamda çok ciddi gelir elde edilemeyen Seydişehir’de, çiftçiler farklı çeşitlerde ürünler ekerek gelirlerini arttırmaya çalışıyorlar. Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, İlçede üreticilerin en fazla danelik mısır, karpuz ve çileğe yöneldiklerini ifade etti. Çiftçimizin geliri artacak Pazarlamada sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Korkmaz, “Çiftçilerimiz hem pazarlamada hem de gelir anlamında sıkıntılar yaşıyorlar. Biz de oda başkanlığı olarak üretim sahalarımızda incelemeler yaparak çiftçilerimizin gelir kalemlerini arttırmayı pazarlamada önlerinin açılmasını amaçlıyoruz.” diye konuştu. 

Suğla ovasında verimli tarım arazilerine sahip olmasına karşın tarımsal anlamda çok ciddi gelir elde edilemeyen Seydişehir’de, çiftçiler farklı çeşitlerde ürünler ekerek gelirlerini arttırmaya çalışıyorlar.

Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, İlçede üreticilerin en fazla danelik mısır, karpuz ve çileğe yöneldiklerini ifade etti.

Çiftçimizin geliri artacak

Pazarlamada sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Korkmaz, “Çiftçilerimiz hem pazarlamada hem de gelir anlamında sıkıntılar yaşıyorlar. Biz de oda başkanlığı olarak üretim sahalarımızda incelemeler yaparak çiftçilerimizin gelir kalemlerini arttırmayı pazarlamada önlerinin açılmasını amaçlıyoruz.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.