whatsapp

Ünüvar, kitaplarını imzaladı

KÜLTÜR - SANAT 25.07.2019 - 01:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ünüvar, kitaplarını imzaladı

Bir kahvede imza günü yapan çocuk gelişim uzmanı Pedagog Gülşen Ünüvar, 4-6 yaş gurubu çocuklar için kaleme aldığı 4 seriden oluşan ‘Havuç kurdu Bi Dİ Kİ’ isimli ilk hikâye kitaplarını okurlarıyla bir araya gelerek imzaladı. İmza gününe onur konuğu olarak davet edilmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Gazeteci yazar şair Bahaddin Paslı,  ‘’Bir yazar olarak bizim için en önemli şey, bir bölgede, bir şehirde, bir beldede kitabın satın alınır ve okunur olması. Biz yazarlar olarak öyle düşünüyoruz tabi ki. Kitap, insan kalitesini yükselten bir şeydir. Dolayısıyla ben çok memnun oldum.’’ dedi. Davetlilerin yoğun ilgisine teşekkür eden yazar Gülşen Ünüvar, ‘’Çocuklar için kaleme aldığım kitaplarıma ilgi beni çok mutlu etti. İlk kitabımda çocukların okuma alışkanlıklarını geliştirmek, kitap okumayı sevdirmek, hayal dünyalarını geliştirmektir.” diye konuştu.

Bir kahvede imza günü yapan çocuk gelişim uzmanı Pedagog Gülşen Ünüvar, 4-6 yaş gurubu çocuklar için kaleme aldığı 4 seriden oluşan ‘Havuç kurdu Bi Dİ Kİ’ isimli ilk hikâye kitaplarını okurlarıyla bir araya gelerek imzaladı.

İmza gününe onur konuğu olarak davet edilmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Gazeteci yazar şair Bahaddin Paslı,  ‘’Bir yazar olarak bizim için en önemli şey, bir bölgede, bir şehirde, bir beldede kitabın satın alınır ve okunur olması. Biz yazarlar olarak öyle düşünüyoruz tabi ki. Kitap, insan kalitesini yükselten bir şeydir. Dolayısıyla ben çok memnun oldum.’’ dedi.

Davetlilerin yoğun ilgisine teşekkür eden yazar Gülşen Ünüvar, ‘’Çocuklar için kaleme aldığım kitaplarıma ilgi beni çok mutlu etti. İlk kitabımda çocukların okuma alışkanlıklarını geliştirmek, kitap okumayı sevdirmek, hayal dünyalarını geliştirmektir.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.