whatsapp

Umut Oran'dan Katlav’a destek

SİYASET 11.02.2019 - 13:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Umut Oran'dan Katlav’a destek

CHP İstanbul eski Milletvekili ve genel başkan yardımcısı Umut Oran, Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav’ın seçim gezisine katılarak destek verdi. Oran, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Seydişehir Taşıyıcılar kooperatifinde şoför esnaflarla buluştu. CHP'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerine çok güçlü bir şekilde yürüdüğünü belirten Umut Oran, "Türkiye'nin çok büyük sorunları var. Bu sorunları iktidardaki parti çözemiyor. Bu sorunları çözecek tek parti CHP'dir" dedi.  Burada birlik, beraberlik ve dayanışmanız ülkeye örnek olacağını belirten Oran, ‘’Seydişehir’de bir heyecan var. Türkiye’de de adaylarımıza büyük bir teveccüh var" diye konuştu.  Oran, buradaki ziyaretin ardından Taşra mahalleleri ve ilçe merkezindeki vatandaşlar ve esnaflarla görüşmelerini sürdürüyor. Umut Oran’a CHP ilçe Başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav ve partililer eşlik ediyor. 

CHP İstanbul eski Milletvekili ve genel başkan yardımcısı Umut Oran, Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav’ın seçim gezisine katılarak destek verdi.

Oran, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Seydişehir Taşıyıcılar kooperatifinde şoför esnaflarla buluştu.

CHP'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerine çok güçlü bir şekilde yürüdüğünü belirten Umut Oran, "Türkiye'nin çok büyük sorunları var. Bu sorunları iktidardaki parti çözemiyor. Bu sorunları çözecek tek parti CHP'dir" dedi. 
Burada birlik, beraberlik ve dayanışmanız ülkeye örnek olacağını belirten Oran, ‘’Seydişehir’de bir heyecan var. Türkiye’de de adaylarımıza büyük bir teveccüh var" diye konuştu. 
Oran, buradaki ziyaretin ardından Taşra mahalleleri ve ilçe merkezindeki vatandaşlar ve esnaflarla görüşmelerini sürdürüyor.

Umut Oran’a CHP ilçe Başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan adayı Mehmet Katlav ve partililer eşlik ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.