whatsapp

Ümit çocukları derneğinden “Engel Olma Destek Ol” etkinliği

SİVİL TOPLUM 29.09.2019 - 21:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ümit çocukları derneğinden “Engel Olma Destek Ol” etkinliği

Seydişehir ümit çocukları derneğinin organize ettiği İçişleri bakanlığı sivil toplumla ilişkiler genel müdürlüğü tarafından desteklenen "Engel Olma Destek Ol" projesi kapsamında rehabilitasyon kuruluşlarının engelli çocukları ve aileleriyle kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulunda gerçekleşen etkinlikte engelli çocuk ve bireyler ile aileler, samimi bir ortamda sohbet etme, yakınlaşma, kaynaşma ve iletişim kurma fırsatı buldu. Bol bol eğlendiler. Ümit çocukları derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, “Engel Olma Destek Ol” projesiyle geniş kitlelere haberdar etmeyi, engellilerin sorunlarıyla ilgili toplumsal farkındalık çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi. Başkan Yalçınkaya, ‘’2002 yılından bu yana engellilerimize el uzatmaya sıkıntılarını gidermeye çalışmaktayız. Bu çalışmaların sonucunda da engellilerimizin akülü araba ihtiyacı kalmadı. Engelli ailelere birçok hizmetler kazandırdık. Ekim ve Kasım aylarında engellilerimiz ve aileleriyle birlikte Ilgın kaplıcalarında 1 gün konaklamalı termal gezi olacaktır. Geziye katılacaklar 19 Ekim’e kadar bize başvursunlar. Etkinliğimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi. Sivil toplum kuruluşlarından iş adamlarına kadar engellilere maddi ve manevi destek çıkılmasını isteyen Kaymakam Aydın Erdoğan, Engelli özel okulda çok nitelikli eğitim verildiğini kaydetti.

Seydişehir ümit çocukları derneğinin organize ettiği İçişleri bakanlığı sivil toplumla ilişkiler genel müdürlüğü tarafından desteklenen "Engel Olma Destek Ol" projesi kapsamında rehabilitasyon kuruluşlarının engelli çocukları ve aileleriyle kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulunda gerçekleşen etkinlikte engelli çocuk ve bireyler ile aileler, samimi bir ortamda sohbet etme, yakınlaşma, kaynaşma ve iletişim kurma fırsatı buldu. Bol bol eğlendiler.

Ümit çocukları derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, “Engel Olma Destek Ol” projesiyle geniş kitlelere haberdar etmeyi, engellilerin sorunlarıyla ilgili toplumsal farkındalık çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Yalçınkaya, ‘’2002 yılından bu yana engellilerimize el uzatmaya sıkıntılarını gidermeye çalışmaktayız. Bu çalışmaların sonucunda da engellilerimizin akülü araba ihtiyacı kalmadı. Engelli ailelere birçok hizmetler kazandırdık. Ekim ve Kasım aylarında engellilerimiz ve aileleriyle birlikte Ilgın kaplıcalarında 1 gün konaklamalı termal gezi olacaktır. Geziye katılacaklar 19 Ekim’e kadar bize başvursunlar. Etkinliğimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Sivil toplum kuruluşlarından iş adamlarına kadar engellilere maddi ve manevi destek çıkılmasını isteyen Kaymakam Aydın Erdoğan, Engelli özel okulda çok nitelikli eğitim verildiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.