whatsapp

Ülkü Ocakları Merhum Türkeş’i andı

SİYASET 04.04.2018 - 22:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ülkü Ocakları Merhum Türkeş’i andı

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, ölümünün 21. Yılında Ülkü Ocakları Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen 3 ayrı programla anıldı.
Program Seydişehir Ülkü Ocakları Hasan Kadıoğlu Salonunda düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu program merhum Türkeş ve Tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende Alparslan Türkeş ve şehitlerimizin ruhuna Kura’n-ı Kerim tilaveti okunup dualar edildi. Anma programının açılış konuşmasını yapan Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Balcı ise şu ifadelere yer verdi. “Bugün buraya, ömrünü Türk Milliyetçiliği ve Türk İslam davasına adamış Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i anmak ve hayırla yâd etmek için gelmiş bulunuyoruz. Ömrünü Türk dünyasının birliğine adayan büyük fikir adamı merhum Alparslan Türkeş’i ebediyete intikalinin 21. yıl dönümden rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Mekânı cennet, ruhu şad olsun” dedi. Anma programı Başbuğ Alparslan Türkeş’in 1917 yılında başlayan ve 1997 yılında biten 80 yıllık hayatıyla ilgili yapılan slâyt gösteriyle son buldu. Programın birinci ve ikinci oturumu ortaöğretim biriminin yoğun katılımı ve ilgisi ile gerçekleşti. Üçüncü oturumda Seydişehir Ülkü Ocakları yönetimi, ortaöğretim birimi ve üniversite biriminin katılımları ile gerçekleşmiştir. Seydişehir Ülkü Ocakları Basın Medya Başkanlığı
Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, ölümünün 21. Yılında Ülkü Ocakları Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen 3 ayrı programla anıldı.

Program Seydişehir Ülkü Ocakları Hasan Kadıoğlu Salonunda düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu program merhum Türkeş ve Tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende Alparslan Türkeş ve şehitlerimizin ruhuna Kura’n-ı Kerim tilaveti okunup dualar edildi. Anma programının açılış konuşmasını yapan Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Balcı ise şu ifadelere yer verdi.

“Bugün buraya, ömrünü Türk Milliyetçiliği ve Türk İslam davasına adamış Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i anmak ve hayırla yâd etmek için gelmiş bulunuyoruz. Ömrünü Türk dünyasının birliğine adayan büyük fikir adamı merhum Alparslan Türkeş’i ebediyete intikalinin 21. yıl dönümden rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Mekânı cennet, ruhu şad olsun” dedi.

Anma programı Başbuğ Alparslan Türkeş’in 1917 yılında başlayan ve 1997 yılında biten 80 yıllık hayatıyla ilgili yapılan slâyt gösteriyle son buldu.

Programın birinci ve ikinci oturumu ortaöğretim biriminin yoğun katılımı ve ilgisi ile gerçekleşti. Üçüncü oturumda Seydişehir Ülkü Ocakları yönetimi, ortaöğretim birimi ve üniversite biriminin katılımları ile gerçekleşmiştir.

Seydişehir Ülkü Ocakları Basın Medya Başkanlığı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.