whatsapp

Tutal, asker adaylarıyla buluştu

BELEDİYE 15.07.2019 - 13:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tutal, asker adaylarıyla buluştu

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, askere gidecek olan 99/3 tertip gençlerle buluştu.  Başkan Tutal, birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettar" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti. Adile Baysal Kültür evinde düzenlenen programda vatani görevini yerine getirmek üzere kışlalarına gidecek olan askerlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tutal, " Bu yollardan hepimiz geçtik. Sizlerde geçeceksiniz. Rabbim hepinize güle oynaya gidip, aynı şekilde dönmeyi nasip etsin inşallah" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, askere gidecek olan 99/3 tertip gençlerle buluştu.

 Başkan Tutal, birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettar" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Adile Baysal Kültür evinde düzenlenen programda vatani görevini yerine getirmek üzere kışlalarına gidecek olan askerlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tutal, " Bu yollardan hepimiz geçtik. Sizlerde geçeceksiniz. Rabbim hepinize güle oynaya gidip, aynı şekilde dönmeyi nasip etsin inşallah" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.