whatsapp

Türk eğitim-sen kahvaltıda buluştu

EĞİTİM 20.10.2019 - 15:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Türk eğitim-sen kahvaltıda buluştu

Türk Eğitim-Sen Seydişehir İçe Temsilciliği, Konya 1 No’lu Şube Yönetiminin de katılımıyla ikincisini düzenledikleri kahvaltı programında emekli olan üyeleriyle bir araya getirdi.           Bu yıl emekli olan üyelere plaketleri sunularak teşekkür edildi. Daha önceden emekli olan bütün üyelerini bir araya getirerek onları unutmadıklarını göstermiş oldu. Türk Eğitim Sen Seydişehir ilçe başkanı Nihat Altunbaş; Bu kahvaltı programını geleneksel hale getireceklerini, cefakâr duayenlerimize küçük bir vefa örneği göstermeye çalıştıklarını ve emekli olan üyelerin de bu programdan çok memnun olduklarını dile getirdi.

Türk Eğitim-Sen Seydişehir İçe Temsilciliği, Konya 1 No’lu Şube Yönetiminin de katılımıyla ikincisini düzenledikleri kahvaltı programında emekli olan üyeleriyle bir araya getirdi.          

Bu yıl emekli olan üyelere plaketleri sunularak teşekkür edildi. Daha önceden emekli olan bütün üyelerini bir araya getirerek onları unutmadıklarını göstermiş oldu.

Türk Eğitim Sen Seydişehir ilçe başkanı Nihat Altunbaş; Bu kahvaltı programını geleneksel hale getireceklerini, cefakâr duayenlerimize küçük bir vefa örneği göstermeye çalıştıklarını ve emekli olan üyelerin de bu programdan çok memnun olduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.