whatsapp

Tüfekci, seçim çalışmaları

SİYASET 23.06.2018 - 13:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tüfekci, seçim çalışmaları

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Geldiği Seydişehir’de seçim çalışmasını tamamladı.
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin çalışmalarını Seydişehir Ketenli mahallesi ziyaretiyle tamamladı. Tüfekci, çok yoğun bir seçim kampanyası yürüttüklerini, mahalle mahalle, dolaşarak AK Parti'nin bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetleri anlattıklarını, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirtti. Artık, sözün de kararının millette olduğu gün gelip çattığını kaydeden Tüfekci. "Milletimiz kullanacağı oyla ülkemizin kaderini belirleyecek. Cumhur ittifakı Bürokrasi ve vesayetin tamamen ortadan kaldırıldığı, halka tamamen inildiği, birebir temas kurulduğu ve hizmetlerin çok hızlı bir şekilde yürütüleceği yeni bir sistemdir. Kalkınma atağının başlayacağı, müreffeh, daha zengin bir Türkiye'ye sahip olacağı sistemin başlangıcıdır. Geleceğin büyük Türkiye'sini gelecek nesillere hazırlamak adına çıktığımız bu yolda tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. 24 Haziran seçimleri, memleketimize, milletimize ve vatanımıza hayırlar getirsin” diye konuştu.
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Geldiği Seydişehir’de seçim çalışmasını tamamladı.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin çalışmalarını Seydişehir Ketenli mahallesi ziyaretiyle tamamladı.

Tüfekci, çok yoğun bir seçim kampanyası yürüttüklerini, mahalle mahalle, dolaşarak AK Parti'nin bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetleri anlattıklarını, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirtti.

Artık, sözün de kararının millette olduğu gün gelip çattığını kaydeden Tüfekci. "Milletimiz kullanacağı oyla ülkemizin kaderini belirleyecek. Cumhur ittifakı Bürokrasi ve vesayetin tamamen ortadan kaldırıldığı, halka tamamen inildiği, birebir temas kurulduğu ve hizmetlerin çok hızlı bir şekilde yürütüleceği yeni bir sistemdir. Kalkınma atağının başlayacağı, müreffeh, daha zengin bir Türkiye'ye sahip olacağı sistemin başlangıcıdır. Geleceğin büyük Türkiye'sini gelecek nesillere hazırlamak adına çıktığımız bu yolda tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. 24 Haziran seçimleri, memleketimize, milletimize ve vatanımıza hayırlar getirsin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.